Kako bi ublažili bolove i ukočenost mišića, ljudi već vrlo dugo koriste toplinu, odnosno termofore. Naime, povećanje temperature na određenom dijelu tijela poboljšava cirkulaciju i protok krvi te djeluje opuštajuće i umirujuće na bolno tkivo.

Galerija Smokonow.com, 23,83 eura (179,55 kn) eBay, 18,13 eura (136,60 kn) Etsy, 27,46 eura (206,90 kn) +2 Amazon, 18,32 eura (138,03 kn)

Najveće smanjenje boli događa se odmah nakon primjere, a termofor je u svakom slučaju koristan dodatak svakom kućanstvu.

Osim što ublažava bolove, on vas može ugrijati, a može vam pomoći i da se opustite i bolje spavate.

Termofor radi tako da se u njega ulije topla voda, a zahvaljujući termoizolacijskim svojstvima, toplina se oslobađa polako, tijekom dužeg perioda i odrađuje magiju.

Osim termofora, tu su i grijači koji u sebi imaju vrećicu s mješavinom koja se može zagrijati u mikrovalnoj pećnici. Kada je zagrijete, samo je, kao i termofor, postavite na mjesto na kojem vam je potrebna i čekate olakšanje, koje će brzo doći.

Bucmaste zeko papuče baš su ono što nam treba kad vani pada snijeg Papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa - 5 Papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa - 1 Papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa - 3 +2 Papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa - 2

Za sve kojima je život bez spomenutih pomagača nezamisliv, u svojoj galeriji izdvojili smo termofore i grijače koji će vam pomoći s bolovima i pritom vas nježno ugrijati zahvaljujući činjenici da su obloženi mekanim materijalom u raznim oblicima, od raka pa sve do medvjedića.

AliExpress, 10,23 eura (77,11 kn) AliExpress, 10,23 eura (77,11 kn) (Foto: aliexpress.com)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju