Zimske papuče ne samo da trebaju dobro grijati, već je i jako poželjno da su i slatke, po mogućnosti s ušima neke životinje. Ako i vi razmišljate tako, onda će vas osvojiti bucmaste papuče ukrašene toplim krznom i zečjim ušima koje dolaze u nekoliko atraktivnih boja.

Galerija Papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa - 5 Papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa - 1 Papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa - 3 +2 Jako slatke papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa

Ove pufaste slatkice imaju debelo krzno oko gležnjeva te velike pompone ukrašene zečjim ušima. Djeluju jako mekane i udobne, a opet dovoljno stabilne da drže nogu i da ne ispadaju pri hodanju. Dolaze u pet boja, smeđoj, crnoj, sivoj i dvije nijanse ružičaste boje, zagasitijoj i kričavijoj.

Papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa - 1 Papuče sa zečjim ušima dolaze, između ostalog, u dvije nijanse ružičaste boje (Foto: www.aliexpress.com)

S ovim papučama na nogama ne morate se brinuti da će vam biti hladno za stopala, a lako ćete se zaljubiti i u njihov preslatki dizajn. Već vidimo da bismo jedva čekali doći doma, izuti cipele i obuti nove najdraže zeko papuče.

"Kao da ste obukli oblak": Kućni ogrtač s AliExpressa stvoren i za najzimogroznije Kućni ogrtač s Ali Expressa Kućni ogrtač s Ali Expressa Kućni ogrtač s Ali Expressa +6 Kućni ogrtač s Ali Expressa

Možda će vam biti teško odlučiti se za samo jednu boju i poželite kupiti dva ili više para, pa je dobro znati da su sada i snižene pedeset posto i cijena im na AliExpressu iznosi 8,65 eura. Dolaze u brojevima 36-37, 38-39 i 40-41 koji su nešto manji pa zapravo odgovaraju standardnim europskim veličinama 35-36, 37-38 i 39-40.

Papuče sa zečjim ušima i krznom s AliExpressa - 3 AliExpress, snižena cijena 8,65 eura (cijena prije sniženja 17,3 eura) (Foto: www.aliexpress.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju