Iako zima još uvijek vlada, vrijeme je da polako krenemo s uređivanjem doma za proljeće. Upravo to možemo učiniti zahvaljujući novoj kolekciji H&M Home ukrašenoj brojnim ukrasnim predmetima uz koje svaki interijer može izgledati lijepo i elegantno

Galerija H&M Home kolekcija (Foto: H&M) Tanjur s uzorkom (Foto: H&M) Tanjur s uzorkom (Foto: H&M) +6 Staklena vaza 112,00 kn (Foto: H&M) Boja ovog proljeća zasigurno je pastelna nijansa prljavoružičaste boje.

Osim na odjevnim predmetima, ta će se boja pojavljivati na brojnim zidovima, namještajima, ali i ostalim brojnim dekorativnim detaljima.

Odlično se kombinira s crnom, bijelom i sivom te drugim nijansama ružičaste. Osim prljavo ružičaste i ostalih nijansi boje pijeska, u iščekivanju toplijih dana u interijerima odsad ćemo sve češće viđati i bakrenu boju koja u kombinaciji s prljavoružičastom čini skladan, bajkovit i moderan dom.

U novoj H&M home kolekciji vladaju brojni detalji ružičastih i pastelnih nijansi za spavaću sobu, dnevni boravak ali i za savršeno uređene kupaonice kojima ćete oplemeniti svaki prostor.

Upravo se takve kolorističke kombinacije mogu naći u novoj kolekciji H&M Home u kojoj vladaju brojni detalji za spavaću sobu, dnevni boravak, ali i za savršeno uređene kupaonice kojima ćete oplemeniti svaki prostor.

H&M Home kolekcija za proljeće elegantna je i odiše skandinavskim stilom i minimalizmom.

Pomno osmišljeni kontrast smirenih tonova prostoru daju dozu prozračnosti. Neodoljive nijanse i predmete iz kolekcije koja će unijeti dašak proljeća u vaš dom pogledajte u galeriji.

Tanjur s uzorkom (Foto: H&M) Tanjur s uzorkom (Foto: H&M) (Foto: H&M)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju