Španjolski Mango dopunio je svoju Capsule kolekciju novim komadima u bijeloj boji. Kolekcija je, kako sami navode, oda dizajnu i eksluzivnosti, a nama je za oko zapela predivna slip haljina koja bez imalo sumnje može poslužiti i kao vjenčanica.

Galerija Haljina iz Manga može poslužiti kao vjenčanica Cijena haljine je 240 eura, a dolazi u veličinama od XS do L Haljina iz Manga koja može biti i vjenčanica +3 Haljnu krase gola leđa i perje na naramenicama

Duga haljina napravljena od viskoze savršen je odabir za sve prigode, samo je nemojte nositi kao gošća na vjenčanju jer bi vas netko mogao zamijeniti za mladenku.

Kreacija lepršavog dizajna ima tanke naramenice ukrašene perjem koje se može skinuti. Kopča se patentnim zatvaračem sa strane, a krase ju dublji dekolte i gola leđa.

Cijena haljine je 240 eura, a dolazi u veličinama od XS do L Cijena haljine je 240 eura, a dolazi u veličinama od XS do L (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Cijena haljine je 240 eura, a dolazi u veličinama od XS do L.

Najtraženija haljina sezone iz Manga dolazi u četiri nove boje Ružičasta haljina iz Manga stvorena je za svečane prigode Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga stvorena za svečane prigode +4 Cijena haljine je 99,99 eura

U galeriji na početku teksta možete detaljnije vidjeti kako izgleda i uvjeriti se da smo s razlogom naveli kako može poslužiti i kao savršen odabir za vaš veliki dan.

Haljnu krase gola leđa i perje na naramenicama Haljnu krase gola leđa i perje na naramenicama (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju