Tražite li neki komad odjeće koji će biti dobar ulov, po povoljnoj cijeni, a da ga možete iznositi i nositi od jutra do mraka, to bi mogla biti ružičasta haljina koja je oduševila brojne žene, a zaista izgleda vrlo nosivo te u njoj možete provesti čitav dan.

Optimistična i vedra ružičasta vrlo je popularna ove sezone pa ne čudi da je i haljina u toj ženstvenoj boji osvojila pripadnice ljepšeg spola. Ova haljina midi dužine zapravo je vrlo jednostavna, a opet i romantična i posebna s volanima s bočne strane gornjeg dijela te jednim širim volanom na donjem dijelu haljine. Haljina lijepo naglašava torzo, dok je donji dio širi, taman toliko da lijepo leprša i daje osjećaj udobnosti.

Na prvi pogled jasno je da se haljina može nositi na sve vrste ljetne obuće, od japanki, natikača i sandala s potpeticom do laganijih tenisica. Dodatni je plus i pristupačna cijena. Ružičasta haljina koja bi lako mogla biti hit ovoga ljeta može se kupiti u trgovini Primark po cijeni od 15 funti, odnosno oko 130 kuna.

Primark, 15 funti (oko 130 kuna)
Primark, 15 funti (oko 130 kuna) (Foto: www.primark.com)