Tražite li neki komad odjeće koji će biti dobar ulov, po povoljnoj cijeni, a da ga možete iznositi i nositi od jutra do mraka, to bi mogla biti ružičasta haljina koja je oduševila brojne žene, a zaista izgleda vrlo nosivo te u njoj možete provesti čitav dan.

Optimistična i vedra ružičasta vrlo je popularna ove sezone pa ne čudi da je i haljina u toj ženstvenoj boji osvojila pripadnice ljepšeg spola. Ova haljina midi dužine zapravo je vrlo jednostavna, a opet i romantična i posebna s volanima s bočne strane gornjeg dijela te jednim širim volanom na donjem dijelu haljine. Haljina lijepo naglašava torzo, dok je donji dio širi, taman toliko da lijepo leprša i daje osjećaj udobnosti.

Slika nije dostupna Dobra promjena? Neočekivana haljina Angeline Jolie za proslavu 46. rođendana

Na prvi pogled jasno je da se haljina može nositi na sve vrste ljetne obuće, od japanki, natikača i sandala s potpeticom do laganijih tenisica. Dodatni je plus i pristupačna cijena. Ružičasta haljina koja bi lako mogla biti hit ovoga ljeta može se kupiti u trgovini Primark po cijeni od 15 funti, odnosno oko 130 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju