U australskom Sydneyju 1991. godine sestre Nicky i Simone Zimmerman osnovale su luksuzni modni brend koji ime dijeli s njihovim prezimenom. Više od 30 godina kasnije Zimmermann ima više od 50 trgovina u Australiji i diljem svijeta.

Galerija Nina Badrić Haljina brenda Zimmermann Nina Badrić u haljini brenda Zimmermann +4 Nina Badrić

Brend je najpoznatiji po prepoznatljivim lepršavim haljinama s volanima i cvjetnim motivima koje krasi izvrstan dizajn i ženstvena estetika. Romantične kreacije imaju brojne obožavateljice, a haljine brenda nalaze se na popisu želja mnogih žena. Mnogi modni urednici slažu se s tvrdnjom da rade najljepše ljetne haljine.

Među damama koje vole kreacije australskog brenda je i pjevačica Nina Badrić, koja je jednom od objava na svom profilu na Instagramu dokazala da haljinama modne kuće Zimmermann ne trebaju nikakvi posebni dodaci da bi izgledale fantastično i upečatljivo, čak ni obuća.

Na spomenutoj fotografiji bosonoga pjevačica pozira u ružičastoj plisiranoj haljini sa srcolikim dekolteom i rukavima ukrašenim volanima. Mini haljina ukrašena je cvjetnim uzorkom te ima raskošan volan na rubu, a romantični dojam dodatno pojačavaju spušteni rukavi.

Haljina brenda Zimmermann Haljina brenda Zimmermann (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ninini pratitelji na popularnoj društvenoj mreži poručili su joj da je predivna. U galeriji na početku teksta pogledajte ovo i još mali dio sjajnih modnih izdanja Nine Badrić.

Nina Badrić: Haljina kao za vile koja dolazi s pričvršćenom metalnom ogrlicom Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 7 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 2 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 6 +5 Nina Badrić nosi haljinu brenda Taller Marmo

Vjenčanje u Dubrovniku: Plava haljina za jedno od najljepših izdanja Lejle Filipović Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 6 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 3 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju