Jennifer Lopez i njezina kći Emme sunčano i vruće subotnje popodne u Los Angelesu provele u kupovini, a posjetile su trgovinu Jet Rag poznatoj po vintage odjeći. Slavna pjevačica uvijek se pobrine sa izborom outfita ostavi dojam, pa ni ovaj izlazak iz kuće nije bio iznimka.

Galerija Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 6 Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 1 Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 2 +2 Jennifer Lopez nosi špagerice s izrazito visokom platformom i punom petom

Kako su i u Los Angelesu temperature već ljetne, Jennifer Lopez odabrala je stajling u skladu s vremenskim prilikama. Nosila je lijepu bijelu haljinu midi dužine koja je na debljim naramenicama i području dekoltea ukrašena čipkom te je rezana ispod grudi gdje se također nalazi čipka.

Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 3 Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto (Foto: Profimedia)

Haljina se ispod grudi lijepo širi sežući do ispod listova. Haljina ima izrez u obliku slova V, a zanimljivo je da se jednaki izrez nalazi i na leđima što ovaj model čini još ženstvenijim.

Laganu, bijelu haljinu savršenu za ljeto J.Lo je kombinirala uz sandale špagerice ukrašene kamenčićima na kojima se ističe izrazito visoka puna peta s kojom je velika ljubiteljica platformi i visokih potpetica možda i nadmašila samu sebe. Sandale se oko gležnja vežu tankim remenčićem, a nema sumnje da je hodanje u takvim "neboderkama" pravo umijeće.

Sheego (About You), 605 kn Jennifer Lopez: Veliki povratak modela hlača koje mnogi nazivaju najudobnijima

Ležerno izdanje Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez: Omiljena proljetna kombinacija koju redovito viđamo i na hrvatskim ulicama

Stajling za odlazak u šoping s kćeri Emme Jennifer je podigla s tankim lančićima, velikim okruglim naušnicama i sunčanim naočalama četvrtastog okvira. Od modnih dodataka izabrala je još tote model torbe modne kuće Christian Dior zanimljivog šarenog uzorka.

Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 2 Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju