Nakon mladenkine vjenčanice druga najvažnija haljina na vjenčanju jest haljina vjenčane kume. Zato kuma treba pažljivo odabrati haljinu u kojoj će izgledati lijepo, svečano i osjećati se dobro. Naravno, važno je paziti i da je haljina prikladna za tu ulogu.

 

Vjenčana kuma sigurno neće pogriješiti ako izabere haljinu koja je elegantna, klasična, umjereno ukrašena i koja ne otkriva previše. Naravno, kada vjenčana kuma bira haljinu, lijepo je da mladenku pita za mišljenje i da zajedno izaberu savršenu haljinu, baš kao što i kuma mladenki pomaže izabrati savršenu vjenčanicu.

Nakon mladenkine vjenčanice, druga najvažnija haljina na vjenčanju jest haljina vjenčane kume

U trgovinama smo pronašli 13 haljina prikladnih za vjenčane kume, a birati možete između raznih krojeva i boja. Na bretelice, lepršavog donjeg dijela, čipkaste, svjetlucave, satenske, otkrivenih ramena – raznorazne modele skupili smo na jednom mjestu kako bismo vam pomogli u potrazi za savršenom haljinom.

Slika nije dostupna Šest savjeta kako biti najbolja kuma koju mladenka može poželjeti

Odabir vjenčane kume važna je odluka Pet stvari na koje mladenka mora paziti kada bira vjenčanu kumu

Cjenovnog ranga od 299,90 do 2191 kune, u fotogaleriji na početku teksta razgledajte haljine koje će na vjenčanju sigurno biti primijećene.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju