Nakon mladenkine vjenčanice druga najvažnija haljina na vjenčanju jest haljina vjenčane kume. Zato kuma treba pažljivo odabrati haljinu u kojoj će izgledati lijepo, svečano i osjećati se dobro. Naravno, važno je paziti i da je haljina prikladna za tu ulogu.

Galerija

 

Vjenčana kuma sigurno neće pogriješiti ako izabere haljinu koja je elegantna, klasična, umjereno ukrašena i koja ne otkriva previše. Naravno, kada vjenčana kuma bira haljinu, lijepo je da mladenku pita za mišljenje i da zajedno izaberu savršenu haljinu, baš kao što i kuma mladenki pomaže izabrati savršenu vjenčanicu.

Nakon mladenkine vjenčanice, druga najvažnija haljina na vjenčanju jest haljina vjenčane kume

U trgovinama smo pronašli 13 haljina prikladnih za vjenčane kume, a birati možete između raznih krojeva i boja. Na bretelice, lepršavog donjeg dijela, čipkaste, svjetlucave, satenske, otkrivenih ramena – raznorazne modele skupili smo na jednom mjestu kako bismo vam pomogli u potrazi za savršenom haljinom.

Cjenovnog ranga od 299,90 do 2191 kune, u fotogaleriji na početku teksta razgledajte haljine koje će na vjenčanju sigurno biti primijećene.

Haljine za vjenčane kume iz trgovina - 10
Sezane, 1388 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju