Duge i lepršave haljine fleksibilan su odjevni komad koji se može sjajno kombinirati za dnevne i večernje prilike.

Galerija Haljine cvjetnog uzorka popularne su u proljeće na hrvatskim ulicama Sinsay haljina, 12,99 eura Reserved haljina, 39,99 eura +10 Mohito haljina, 49,99 eura

U proljetno vrijeme osobito su popularni modeli s cvjetnim uzorkom. Onaj predimenzionirani vizualno će proširiti ženstvenu siluetu, dok će haljine s decentnim uzorkom imati suprotni učinak.

U novim kolekcijama mogu se naći i modeli s prugicama, točkicama i zanimljivim geometrijskim uzorcima, a koji će razigrati svaku odjevnu kombinaciju.

Mohito haljina, 49,99 eura Mohito haljina, 49,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kombinirati ih možete s cipelama povišenih potpetica, balerinkama i tenisicama, a nositi za sve od posla do večernjih izlazaka.

Dame obožavaju haljine od prirodnih materijala poput pamuka i lana, ali i različitih mješavina. Odabrati možete pripijene modele, ali i haljine širokog kroja u kojima ništa ne stišće.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 13 modela haljina iz novih kolekcija savršenih za proljeće, a koji se mogu naći već po cijeni već od 13 do 149 eura.

H&M haljina, 44,99 eura H&M haljina, 44,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ove cipele su hit: Pet najpopularnijih modela za proljetnu sezonu Tosca Blu (Karla), 199 EUR Slingback modeli s niskom potpeticom Stradivarius, 22,99 EUR +7 Balerinke

Za posao, kavice i izlaske: 10 modela jakni koje će se nositi ovog proljeća na hrvatskim ulicama Kožnate jakne nikad ne izlaze iz mode Bershka jakna, 39,99 eura Sinsay jakna, 32,99 eura +7 s.Oliver jakna, 113,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju