Halle Berry nastavlja promovirati svoj novi film Bruised, u kojem ima glavnu ulogu, a potpisuje i režiju. U ponedjeljak rano ujutro gostovala je u televizijskoj emisiji Good Morning America, a u studio u New Yorku došla je u zanimljivoj i efektnoj odjevnoj kombinaciji.

Galerija Halle Berry u trik kaputu i wow štiklama - 2 Halle Berry u trik kaputu i wow štiklama - 5 Halle Berry u trik kaputu i wow štiklama - 3 +1 Halle Berry nosi štikle s vrlo tankom visokom potpeticom

Za gostovanje u jutarnjem showu Halle Berry odjenula je crni kostim s bijelim okomitim i vodoravnim crtama sastavljen od hlača elegantnog cigarette kroja i sakoa s pojasom oko struka.

Preko efektnog kompleta nosila je kaput istog kockastog uzorka s jedne strane, dok je s druge strane kontrastan te su crne crte na bijeloj podlozi.

Halle Berry u minici i štiklama - 3 Halle Berry: Štikle na koje bi pale i žene koje preferiraju ravni đon

Halle Berry Halle Berry: Jakna i čizme s uzorkom koji neki modni kritičari smatraju neprimjerenim

Uz "trik" kaput glumica je nosila crne štikle s izrazitim špicom i otvorenom petom ukrašene svjetlucavim kamenčićima na predjelu rista.

Štikle od lakirane kože imaju i vrlo tanku visoku potpeticu, a nema sumnje da su ovakve opake potpetice uspjele ukrasti poglede i s kaputa koji izgleda drugačije, ovisno o tome s koje strane ga se gleda.

Halle Berry u trik kaputu i wow štiklama - 3 Halle Berry u 'trik' kaputu i wow štiklama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju