Halle Berry što god da odjene izgleda fenomenalno, a 55-godišnja glumica oduševila je i svojim stajlingom za gostovanje u televizijskom showu Jimmyja Kimmela u kojem je promovirala svoj novi film Bruised u kojem glumi MMA borkinju, a glumica je i režirala film.

Galerija Halle Berry u minici i štiklama - 2 Halle Berry u minici i štiklama - 8 Halle Berry u minici i štiklama - 1 +1 Halle Berry gostovala je u showu Jimmyja Kimmela

Halle Berry za ovaj se film pripremala trenirajući četiri do šest sati svaki dan, a svaki trening odrađivala je s utezima te je tako dobila nikad više definirane trbušne mišiće, kako je glumica otkrila u intervjuu za Women's Health.

U filmu Bruised Halle glumi MMA borkinju koja u ringu pokušava pronaći iskupljenje, a zaplet nastaje kada se dijete kojeg se odrekla dok je bila vrlo mlada, vrati u njezin život.

Halle Berry novi film promovirala je u showu Jimmy Kimmel Live u kojem se slavna ljepotica pojavila u atraktivnom odjevnom izdanju. Nosila je crnu mini suknju s resama te na nju crni kimono sa zlatnim cvjetovima. Široki crni remen s velikom zlatnom kopčom u obliku zmije dodatno je istaknuo dekolte prelijepe glumice.

Mamac za poglede bile su i štikle koje je Halle odabrala, vrlo ženstveni model sandala u kombinaciji crne i zlatne boje s remenčićima. Ovakve zavodljive štikle proljepšavaju ženske noge, a nema sumnje da bi na njih pale i žene koje preferiraju ravni đon.

Slika nije dostupna Halle Berry: Jakna i čizme s uzorkom koji neki modni kritičari smatraju neprimjerenim

Dan prije gostovanja u showu Jimmyja Kimmela, Halle Berry pojavila se na prikazivanju svog novog filma u društvu dečka Vana Hunta. Glumica je nosila upečatljivi kostim sastavljen od kombinezona i kratkog bolera od srebrnog brokata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju