Marija i Jurica Pirić započeli su modni brend Arileo prije 20 godina, a taj okrugli broj proslavili su slavljeničkom kolekcijom koju su sinoć predstavili u Dioklecijanovim podrumima u Splitu.

Galerija Hana Huljić Grašo i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić ljubiteljice su modnog brenda Arileo Haljine iz slavljeničke kolekcije Arilea - 4 +4 Haljine iz slavljeničke kolekcije Arilea - 1

Hana Huljić Grašo i njezina majka Vjekoslava velike su ljubiteljice splitskog brenda Arileo, čije kreacije biraju za razna događanja. Ne čudi stoga što su iz prvih redova pomno pratile i predstavljanje njihove slavljeničke kolekcije.

Obje dame odabrale su bezvremensku modnu igru bijele i crne boje. I dok je Vjekoslava Huljić nosila konzervativniji model bijele satenske bluze i crnih hlača, njezina je kći odabrala nešto razigraniju verziju te kombinacije.

Porub bijele končane bluze s dugim predimenzioniranim rukavima utaknula je u pojas crnih hlača palazzo kroja. S obzirom na to da je riječ o prozirnom modelu bluze, ona se obično sparuje uz grudnjak ili potkošulju.

Hana i Vjekoslava Huljić ljubiteljice su modnog brenda Arileo Hana i Vjekoslava Huljić ljubiteljice su modnog brenda Arileo (Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

Hana je izdanje zaokružila s crnim cipelama povišenih potpetica i kožnatom torbicom u istoj boji. Njezina majka nosila je pak crno-bijele cipele s nižom potpeticom, ali i tamnocrveni kaput koji je unio dašak kolorita u ovu crno-bijelu modnu priču.

Hana Huljić Grašo: Tako romantična haljina za proslavu krštenja kćeri Albe Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 7 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 3 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 8 +5 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 1

Hana Huljić Grašo: Romantična haljina s volanima za izlazak iz rodilišta s kćerkicom Albom Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 4 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 2 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 1 +0 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 3

Slavljenička kolekcija Arilea nadahnuta je antičkim skulpturama, ali je izvedena u modernoj varijanti. Kolekcijom dominiraju slojevite i nabrane haljine i kombinezoni u nježnim puderastim nijansama koji odišu senzualnošću, ženstvenošću i romantikom.

Dio modela iz slavljeničke kolekcije Arilea pogledajte u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Haljine iz slavljeničke kolekcije Arilea - 4 Haljine iz slavljeničke kolekcije Arilea - 4 (Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju