Hana Huljić Grašo nastupila je s ocem Tončijem Huljićem na događanju Zagreb Classic open air koji se održava na Trgu kralja Tomislava. U čarobnoj atmosferi zagrebačkog Tomislavca izveli su sakralni pop-koncert "Misa Mediterana" koji je Hana napisala zajedno s ocem.

Galerija Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo nastupila je na događanju Zagreb Classic open air na Trgu kralja Tomislava - 4 Hana Huljić Grašo nastupila je na događanju Zagreb Classic open air na Trgu kralja Tomislava - 5 +3 Hana Huljić Grašo nosi dugačku bijelu haljinu

"Misa Mediterana" jedinstvena je kombinacija duhovne i pop-glazbe, a riječ je o prvom takvom djelu u svijetu. Kreirano je po svim postulatima liturgijske mise te je svojevrsni spoj mjuzikla i klasičnog kršćanskog obreda. Pop-misa autora Tončija Huljića i Hane Huljić Grašo praizvedena je na Splitskom ljetu 2021. godine, a izvedba na Zagreb Classic open airu privukla je brojnu publiku.

Hana Huljić Grašo nastupila je na događanju Zagreb Classic open air na Trgu kralja Tomislava - 2 Hana Huljić Grašo i Tonči Huljić nastupili su na događanju Zagreb Classic open air na Trgu kralja Tomislava (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Uz pratnju zbora i orkestra Hana Huljić Grašo bila je glavna vokalistica na nastupu za koji je lijepa trudnica odabrala lepršavu bijelu maksi haljinu. Haljina se veže oko vrata te se ispod grudi širi u lepršavi kroj koji osigurava nesputano kretanje i maksimalnu udobnost čemu Hana zasigurno teži s obzirom na to da joj je termin poroda za manje od mjesec dana.

Slika nije dostupna Retro izdanje Hane Huljić Grašo: Stilska posveta najromantičnijoj modnoj eri

Hana Huljić i Petar Grašo Alba: Posebno značenje imena koje će Hana Huljić i Petar Grašo dati kćerkici

Haljina ima i otvorena leđa preko kojih vise trake koje se vežu oko vrata. Dugačka kreacija u gornjem je dijelu decentno ukrašena biserima, a Hana je svečanom stajlingu dodala elegantan zlatni nakit te ukras u kosi. Nježnu haljinu kombinirala je uz ravne sandale u stilu rimljanki.

Hana Huljić Grašo nastupila je na događanju Zagreb Classic open air na Trgu kralja Tomislava - 6 Hana Huljić Grašo nosi dugačku bijelu haljinu (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju