Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa danas slave 1. godišnjicu braka. Tim povodom na svom službenom Instagram profile objavili su dirljiv video.

Galerija Princ Harry i Meghan na dan vjenčanja 19. svibnja 2018. godine Princ Harry i Meghan Markle nakon ceremonije vjenčanja Princ Harry i Meghan Markle +11 Princ Harry i Meghan Markle

Uz zvukove poznate gospel pjesme "This Little Light Of Mine" koju su Meghan i Harry osobno odabrali, u videu se izmjenjuju dosad neviđene crno-bijele fotografije Chrisa Allertona nastale 19. svibnja 2018. godine.

Allertonu je bračni par poklonio povjerenje i prilikom prvog fotografiranja njihovog sinčića Archieja.

Meghan i Harry predstavili su svog sina javnosti Slatkiš mali! Meghan i Harry napokon predstavili sinčića

Lady Gabriella Windsor Nadmašila Meghan i Eugenie? Kraljevska vjenčanica lady Gabrielle oduševila mnoge

Sretna prva godišnjica braka njihovim kraljevskim visočanstvima, vojvodi i vojvotkinji od Sussexa. Danas se navršava godina dana od vjenjčanja vojvode i vojvotkinje. Zavjete su izmijenili u kapeli sv. Jurja 19. Svibnja 2018. godine. Nadamo se da uživate u prisjećanju na ovaj trenutak i u fotografijama njihovog posebnog dana, napisali su glasnogovornici bračnog para na Instagramu.

Povodom godišnjice braka oglasili su se Meghan i Harry. Hvala za svu ljubav i potporu svih vas diljem svijeta. Svatko od vas učinio je taj dan još značajnijim, poručili su vojvotkinja i vojvoda.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju