Većina članova britanske kraljevske obitelji okupila se na vjenčanju lady Gabrielle Windsor i Thomasa Kingstona koje se održalo u Windsoru.

Galerija Lady Gabriella Windsor Thomas Kingston i Gabriella Windsor Gabriella je nosila vjenčanicu Luise Beccarie +4 Thomas Kingston i lady Gabriella Windsor

Baš kao Meghan Markle i princeza Eugenie, kći princa i princeze od Kenta sudbonosno “da” izrekla je u kapelici sv. Jurja. Očekivano, Britanci su se odmah bacilli na usporedbu vjenčanica ovih dama i došli do zaključka da je Gabriella nadmašila i Meghan i Eugenie.

Thomas Kingston i lady Gabriella Windsor Thomas Kingston i lady Gabriella Windsor (Foto: Getty Images)

Vojvotkinji od Sussexa mnogi su zamjerili vrlo klasičan, pomalo retro model vjenčanice koji je, po mnogima, nije bio najbolje krojem i “progutao” je njezinu figuru. Eugenie se također odlučila za klasičniju vjenčanicu koja je dobila puno bolje kritike.

Vojvotkinja od Sussexa i princeza Eugenie u svojim vjenčanicama Vojvotkinja od Sussexa i princeza Eugenie u svojim vjenčanicama (Foto: Getty Images)

Gabriella se za svog zaručnika udala u bijeloj čipkastoj vjenčanici rađenoj po mjeri koju potpisuje Luisa Beccaria.

Meghan Markle Pravo iznenađenje! Prelijepa Meghan Markle zadivila sve u neočekivanoj vjenčanici

Princeza Eugenie udala se za Jacka Brooksbanka Koja je ljepša? Druga vjenčanica princeze Eugenie i detalj posvećen kraljici

Dugo sam zaljubljena u vjenčanice Luise Beccarie i sretna sam što je baš ona dizajnirala moju haljinu iz snova. Ona i njezin tim su fantastični i oduševljena sam predivnim rezultatom njihovog rada, rekla je Gabriella. Talijanska dizajnerica na vjenčanici je radila pet mjeseci.

Tko je odabrao bolju vjenčanicu?

glasova:

Veo od šest metara pridržavala je dijamantna tijara koja je nekada pripadala Gabriellinoj baki, princezi Marini. Istu tijaru princeza Marina nosila je na svom vjenčanju za princa Georgea, vojvodu od Kenta i najmlađeg sina britanskog kralja Georgea V.

Provjerite kakvu je haljinu na Gabriellinom vjenčanju nosila Pippa Middleton.

Lady Gabriella Windsor Lady Gabriella Windsor (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

Može li ih Meghan nadmašiti? 10 vjenčanica britanske kraljevske obitelji koje se pamte Princeza Diana Spencer i princ Charles 1981. godine Sophie Rhys-Jones u vjenčanici Samanthe Shaw Autumn Kelly u vjenčanici Sassi Holford +8 Zara Phillips u vjenčanici Stewarta Parvina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju