Prvi dan nove godine obožavateljima Harryja Pottera bit će uistinu poseban. Najavljeno je, naime, da će 1. siječnja 2022. godine biti prikazan jednokratni specijal povodom 20 godina od izlaska prvog filma o omiljenom čarobnjaku.

Nakon što je HBO Max u studenom objavio najavu za specijal sastavljenu od kadrova iz starih filmova, danas je objavljen još jedan trailer koji je dodatno raspametio sve koji nestpljivo čekaju prvi dan siječnja.

U novom traileru članovi glumačke ekipe srdačno su pozvani na ponovno okupljanje.

U kratkom roku video je prikupio više od pola milijuna pregleda, a taj broj će bez sumnje rasti. Komentari ispod videa najbolji su dokaz kakvo nestrpljenje vlada među obožavateljima:

"Još uvijek ne mogu vjerovati da se okupljaju."

"Ovo vraća toliko uspomena. Jedva čekam."

"Ovo će biti očaravajući događaj".

"Jedva čekam vidjeti Hermione nakon toliko vremena."

"Toliko sam uzbuđena zbog ovoga."

Slika nije dostupna Okuplja se Harry Potter ekipa: Pogledajte prvu najavu za specijal koji već sad jedva čekamo Slika nije dostupna Od krafni iz Medičarnice do Hagridovih kolačića: Objavljena prva službena Harry Potter kuharica Inače, u specijalu će se pojaviti cijeli niz glumaca iz filmova. Osim sjajnog trojca kojeg čine Harry Potter (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) i Hermione (Emma Watson), HBO MAY potvrdio je da ćemo gledati i druge zvijezde koje su obilježile priču među kojima su Draco Malfoy (Tom Felton), Luna Lovegood (Evanna Lynch), Ginny Weasley (Bonnie Wright ) i Neville Longbottom (Matthew Lewis ).

I to nije sve.

Sada nam preostaje čekanje, a dobra vijest je da je ostalo manje od mjesec dana do premijere. Do tada uživajte u traileru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju