Ukoliko razmišljate o promjeni frizure ne trebate dugo tražiti. Hit frizura, poludugi bob koji su prošle godine 'prošetale' svjetske zvijezde, sve više uzima maha i osvaja šarmom, jednostavnošću i pritajenim seksepilom. Predstavljamo vam wob (wavy bob) -hit frizuru koju morate isprobati u 2015. godini



'Wob' je frizura idealna za one koji žele promjenu, ali se ipak ne usude riskirati s kratkom kosom. Ovo je kompromisna dužina i za one koji nisu ovisni o gumici za kosu i vole pomalo prirodan izgled.

Valoviti bob definitivno je hit frizura za 2015. Trend rezanja uvojaka na srednju dužinu, započele su neke poznate dame, a čini se kako sve više uzima maha.

>>'Zlatni' bob: Frizura zbog koje ćete poželjeti odrezati dugačke pramenove

Trend rezanja uvojaka započele su neke poznate dame, a čini se kako sve više uzima maha

Šik frizura osvojila je i Elizabeth Olsen koja je svoju dugu kosu, inače zaštitni znak sestara Olsen drastično skratila. Frizer Mark Townsend napravio je odličan posao, a rezultat je pokazao na svom Instagram profilu.

 

Chop chop

A photo posted by Mark Townsend (@marktownsend1) on

I dok na početku 2015. godine razmišljamo što bi mogli poboljšati, promijeniti i unaprijediti u narednoj godini, početak bi mogao simbolično početi novom frizurom.

Wob je frizura idealna za sve koji žele promjenu, ali se ipak ne usude riskirati s kratkom kosom



Donosimo vam tri razloga za ovu odluku:

1. Pogodna je za sve tipove kose
Bez obzira je li vam kosa prirodno valovita ili ravna ova frizura trebala bi vam laskati. Ravnu kosu prilikom sušenja možete malo oblikovati prstima ili širokom četkom, valovitu lagano zagladiti, a kovrčavu oblikovati po uzoru na Beyonce.

2. Ne zahtijeva puno stiliziranja
Ova frizura nikako nema strogu formu nego treba izgledati lagano neuredno. Zaboravite na peglanje i uvijanje. Kako bi napravili valoviti bob prije spavanja ispletite nekoliko debljih pletenica i ostavite preko noći. Ujutro frizuru oblikujte prstima i s malo laka za kosu.

3. Čini kosu zdravijom
Uz manje stiliziranja kosa će biti manje lomljiva i oštećena. Ukoliko održavate srednju dužinu vrhovi vam neće ispucati.

Valovitom bobu nisu odoljele ni Kerry Washington, Taylor Swift, Emma Stone, Emma Roberts, Sienna Miller te mnoge druge svjetske ljepotice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju