Sezona vjenčanja, krizmi i ostalih svečanosti u punom je zamahu, to su prilike za koje se želimo srediti, odjenuti nešto posebno i zablistati. Brojne dame u potrazi su za pravom haljinom za takvu svečanu prigodu, a možda vam se baš svidi haljina s peplumom koja je ove sezone hit jer vrlo lijepo oblikuje figuru, a dolazi u raznim bojama.

Galerija Hit-haljina s peplumom iz zagrebačkog butika Twister - 4 Hit-haljina s peplumom iz zagrebačkog butika Twister - 5 Hit-haljina s peplumom iz zagrebačkog butika Twister - 6 +2 Peplum silueta haljine istovremeno je ženstvena, naglašava obline te sužava struk

Birati možete između nekoliko nijansi plave i zelene, narančaste, žute, svijetlo lila i drugih boja u kojima dolazi ova hit-haljina. Model midi dužine lijepo prati liniju tijela, zahvaljujući peplumu oblikuje i ističe struk, a ukrašena je i vertikalnim volanom s lijeve strane na kojoj se nalazi i decentni prorez.

Gornji dio s lađa-izrezom i prekrivenih ramena lagano je asimetričnog kroja sa sitnim naborima koji također prikrivaju eventualni trbuščić. Izrađena je od takozvanog scuba materijala, čvrste, udobne i rastezljive tkanine koja se ne gužva, a volan u struku istodobno joj daje dašak lepršavosti i elegancije.

Hit-haljina s peplumom iz zagrebačkog butika Twister - 2 Peplum silueta haljine istovremeno je ženstvena, naglašava obline te sužava struk (Foto: Butik Twister)

Pri odabiru haljine koja će sakriti 'nedostatke' često se odlučujemo za široke modele koji naprave suprotan efekt - još više vizualno proširuju siluetu. Peplum silueta haljine istovremeno je ženstvena, naglašava obline te sužava struk kako bi stvorila prekrasan oblik pješčanog sata, ističe Hana Milečki, direktorica zagrebačkog butika Twister u Importanne centru, gdje se popularna haljina može kupiti po cijeni od 85 eura.

Dolazi u konfekcijskim veličinama od 36 do 46, a kroj pristaje svakom obliku tijela. Bit će nepogrešiv odabir za bilo koju prigodu ili ako želite dodati dašak elegancije svojoj garderobi.

Hit-haljina s peplumom iz zagrebačkog butika Twister - 6 Haljina s peplumom laska i putenijim ženskim figurama (Foto: Butik Twister)

Poznato je da nas tamna odjeća vizualno čini vitkijima i manje upečatljivima, no zašto uvijek nositi tamne boje? Koje god boje preferirali, jednobojne haljine najbolji su izbor.

Najtraženija haljina sezone iz Manga dolazi u četiri nove boje Ružičasta haljina iz Manga stvorena je za svečane prigode Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga stvorena za svečane prigode +4 Cijena haljine je 99,99 eura

Možemo bez imalo brige nositi vedre boje, a puno važnije od odabira same boje jest izbjegavanje uzoraka te pažljivo biranje odgovarajućih krojeva ako želimo figuru vizualno suziti i izdužiti. Uz pravi odabir haljine moguće je sakriti male nedostatke na tijelu i osjećati se ugodno i ženstveno, savjetuje Hana Milečki.

Hit-haljina s peplumom iz zagrebačkog butika Twister - 3 Haljina s peplumom iz zagrebačkog butika Twister dolazi u raznim bojama (Foto: Butik Twister)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju