Bilo vjenčanje malo ili veliko, može biti bajkovito, prekrasno i nezaboravno. Svoje vjenčanje prošloga proljeća zasigurno će pamtiti Štefica Vargek koja je s jednim detaljem privukla pažnju desetaka budućih mladenki, izmamila pokoju suzu i mnogo osmijeha.

 

Ove godine mladenci su izabrali intimnija vjenčanja u krugu najbližih radi cjelokupne situacije koja nas je zatekla, ali ima i onih koji su se ipak odlučili za raskošna vjenčanja, kažu iz agencije za dekoriranje vjenčanja A&K Weddings.
Ono što je bitno kod dekoriranja gotovo svakog vjenčanja su detalji.

Često to budu detalji koje mladenci izaberu sami, ali dosta puta imamo i odriješene ruke pa sami biramo detalje. Što se tiče boja, većina vjenčanja koja su rezervirana za ovu godinu su u zemljanim, bijelim i pastelnim tonovima. Naglasak je na minimalizmu, te se posebnim detaljima ističe ono bitno. Najtraženiji detalj ove godine je i ploča s natpisom: 'Danas dvije obitelji postaju jedno, zato vas molimo izaberite mjesto, a ne stranu', otkrivaju iz A&K Weddingsa.

Upravo takvu ploču ukrašenu cvijećem na svom vjenčanju imala je i Štefica Vargek, postavljenu na ulazu u crkvu.

Sam čin crkvenog vjenčanja za mene je bio veoma emotivan, suze su tekle same od sebe tijekom cijelog obreda. Kada sam razmišljala o dekoraciji crkve, željela sam prenijeti dio svojih emocija uzvanicima i na taj im način dati do znanja koliko mi je to zaista važno.

Zaista, toga su dana dvije obitelji postale jedno, stoga sam željela približiti obje obitelji. Reakcije na ploču bile su iznenađujuće, izmamila je pokoju suzu i mnogo osmijeha. Nakon vjenčanja deseci budućih mladenki upitale su me tko je radio dekoraciju, što mi je iznimno drago, kaže Štefica koja je dekoriranje svoga vjenčanja povjerila agenciji A&K Weddings te je, kako otkriva, bila prezadovoljna kako su poslušali njezine želje i ispunili iste.

Štefica je imala pravo proljetno vjenčanje u svibnju prošle godine. Vjenčanje se održalo u crkvi Muke Isusove u Vukomercu, a svadbeno slavlje u Restoranu Laguna, u Sesvetskom Kraljevcu.

Andrea i Ana bave se organizacijom vjenčanja Planirali ste vjenčanje za 2020.? Evo kako će ona izgledati u bliskoj budućnosti

Odlučila sam se za jednostavne cvjetne dekoracije bijele boje, s obzirom na to da je boja vjenčanja bila bijelo-srebrna. Buket je bio od bijelih hortenzija, bogatog izgleda. Djeveruše su imale bukete od bijelih ruža i gipsofilije. Mladenački je stol bio bogato ukrašen tilom, ispod kojeg su bile bijele led lampice, bijelim ružama, gipsofilijama i hortenzijama.

Cvijeće je bilo u vazama različitih oblika, što je ostavljalo dojam asimetrije i razigranosti. Također, stol su krasile i bijele i srebrne svijeće. Nadalje, iznad mladenačkog stola postavljena je zavjesa od led lampica i veliki srebrni inicijali mladenaca – Š&F. Na taj se način personalizirao prostor sale, ispričala nam je Štefica Vargek.

Slika nije dostupna Jednako romantična: Pet prednosti malih vjenčanja

Slika nije dostupna Svaka čast, mladenci! Fotografija s vjenčanja na koje su gosti ipak "došli"

Ideja za ploču koja je u međuvremenu postala hit na vjenčanjima, potekla je od strane sestrične vlasnika A&K Weddingsa koja je izrazila želju za natpisom. Ispunili su njezinu želju i sproveli ju u ovo divno djelo.

Nakon objavljene fotografije s vjenčanja svi su doslovno poludjeli za natpisom i pločom. Upita za prodaju natpisa bilo je preko sto, što znači da se ljudima jako svidjelo. Ploča je potpuno ručni rad, tada nam nije uopće palo na pamet da bi se to moglo isprintati na plakatu, ili slično, nego smo ručno pisali tekst i dodali cvijeće da upotpuni cijelu ploču.

Osim ovog natpisa koji koristimo kao detalj kod uređenja crkve, jako su popularne i ploče s natpisom dobrodošli dragi gosti te imenima mladenaca koje su u potpunosti zamijenile prijašnje natpise na ceradama i slično. Većinu inspiracija i ideja nalazimo na pinterestu, instagramu i ostalim društvenim mrežama, te se za svako vjenčanje posebno pripremamo, ističu iz agencije A&K Weddings.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju