Potraga za savršenom torbom može biti pravi izazov. Želimo da bude lijepa, kvalitetna, funkcionalna i da za nju ne trebamo dati pravo bogatstvo.

Galerija Hit torba iz Arketa - 5 Hit torba iz Arketa Hit torba iz Arketa +4 Hit torba iz Arketa

Zato mnogim ženama pravu sreću predstavlja trenutak u kojem pronađu torbicu koja zadovoljava sve te kriterije i koja pritom izgleda puno skuplje nego što jest, kao skupocjeni dizajnerski komad.

Jedna takva torbica trenutačno je vrlo popularna na Instagramu, a dio je ponude skandinavskog high street brenda Arket, koji dostavlja i u Hrvatsku.

Ovaj brend i inače je poznat po komadima koji izgledaju skuplje nego što stvarno jesu, a u cijelu priču uklopila se i torba imena "Rigid".

Radi se o kožnoj torbi srednje veličine i jednostavnog dizajna, koja se može nositi preko ramena ili u ruci. Ručka je ukrašena kopčom presvučenom kožom, koja čini efektan detalj.

Torba ima srednji pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem, a dolazi u nekoliko boja.

Za ljubiteljice klasike tu su krem, crna, smeđa i opcija boje vina, dok će damama koje kombinacije vole razigrati torbama u bojama za oko zapeti dvije zelene opcije i svijetloplava torba.

15 velikih torbi u crnoj, smeđoj i bež boji kao stvorenih za odlazak na posao Torbe većih dimenzija su kao stvorene za odlazak na posao &OtherStories, 159 eura Pull&Bear, 22,99 eura +12 Stradivarius, 19,99 eura

Cijena torbe je 189 eura, a posebno će se svidjeti damama koje vole minimalizam i uglađene, čiste linije. Torba na sebi nema istaknute logotipe, a jedini detalj je već spomenuta šik kopča.

20 modela najboljih dizajnerskih torbi svih vremena Chanel 2.55 Chanel 2.55 u street style kombinaciji Chanel 11.12 +37 Chanel 11.12 u street style kombinaciji

Ako vam je ova torba premalena za vaše svakodnevne potrebe, postoji i veća opcija u crnoj boji, koja košta 299 eura. Nosi se na ramenu, a tvorci kažu da je dovoljno velika da u nju stane i laptop.

Hit torba iz Arketa Hit torba iz Arketa (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Hit torba iz Arketa Hit torba iz Arketa (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Velika torba košta 299 eura Velika torba košta 299 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju