Iako su tjedni mode prije svega rezervirani za predstavljanje novih kolekcija slavnih modnih kuća, tijekom njih ulice New Yorka, Pariza, Milana, Kopenhagena... okupiraju zaljubljenice u modu, pa imamo priliku uživati i u sjajnim street style izdanjima.

Galerija Hlače širokh nogavica nisu novost u modnom svijetu Street style izdanja u Parizu Street style izdanja u Parizu +14 Street style izdanja u Parizu

Jednako kao što se nakon prikazivanja novih kolekcija izdvajaju novi trendovi, proučava se i ulična moda, koja također nameće neke nove trendove i sugerira koji bi komadi mogli obilježiti nadolazeće razdoblje.

Ako je suditi po street style izdanjima koja smo imali priliku vidjeti na početku 2024. godine, jedan model hlača bit će posebno popularan. Radi se o hlačama širokih nogavica, u kojima su se na ulicama modnih metropola pojavile mnoge dame.

Street style izdanja u Parizu Street style izdanja u Parizu (Foto: Profimedia)

Visoki struk i široke nogavice nisu, naravno, nikakva novost u svijetu mode. Već godinama mnoge im žene daju prednost pred užim modelima, ali uvijek volimo vidjeti neke nove kombinacije koje uključuju ovaj model.

U galeriji na početku teksta izdvojili smo dio kombinacija s ulica modnih metropola u hlačama širokih nogavica.

Street style izdanja u Kopenhagenu Street style izdanja u Kopenhagenu (Foto: Profimedia)

Široke su nogavice zajednička karakteristika svim izdvojenim modelima, ali razlikuju se po uzorcima i materijalima od kojih su napravljene.

Nosite li hlače širokih nogavica?

glasova:

To znači da svi (ili barem oni koji vole ovakve modele) mogu uskočiti u ovaj modni vlak i odabir prilagoditi svom stilu.

Sedam trendova s ulica Kopenhagena koje će prigrliti i Hrvatice Skandinavke su mnogima izvor modne inspiracije Ulična moda za vrijeme Tjedna mode u Kopenhagenu - 7 Ulična moda za vrijeme Tjedna mode u Kopenhagenu +10 Ulična moda za vrijeme Tjedna mode u Kopenhagenu - 4

10 izdanja s milanskih ulica kakva se često viđaju i na zagrebačkoj špici Milanska špica 2024. - 6 Milanska špica 2024. - 9 Milanska špica 2024. - 5 +7 Milanska špica 2024. - 3

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju