Katie Holmes provela je ugodno popodne u šetnji parkom Washington Square Park na Manhatttanu, u društvu dečka, kompozitora Bobbyja Wootena III. Katie je velika ljubiteljica neopterećenih i maksimalno udobnih odjevnih kombinacija, naročito za slobodno vrijeme.

Galerija Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i tenisicama - 3 Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i tenisicama - 5 Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i tenisicama - 1 +2 Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i crnim tenisicama

Za šetnju njujorškim parkom Katie Holmes držala se svog prepoznatljivog modnog stila te je nosila kombinezon oversize kroja u boji karamele. Kombinezon ima izrazito široke i dugačke nogavice dok se u gornjem dijelu ističe izrez koji "visi" te naramenice. Struk je lagano oblikovan pojasom koja se veže, a ispod kombinezona Katie je nosila odjevni komad nalik crnom topu bez narmenica.

Baggy kombinezon udoban poput maksi haljine glumica je spojila sa sportskim modelom crnih tenisica što na prvu možda ne izgleda kao stilski najbolji spoj, ali nema sumnje da je riječ o vrlo udobnim tenisicama idealnima za hodanje.

Katie Holmes u mrežastoj haljini na crvenom tepihu - 5 Katie Holmes: Ljetna haljina koja jednako dobro izgleda na crvenom tepihu i na plaži

Ležerna kombinacija Katie Holmes - 3 Katie Holmes: Hlače kojih se ljubiteljice crne boje ne odriču ni po najvećim vrućinama

Stajlingu za šetnju s dečkom Bobbyjem Wootenom III Katie Holmes dodala je još četvrtastu kožnatu torbu tamnosmeđe boje koju je nosila na ramenu.

Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i tenisicama - 4 Katie Holmes u 'oversized' kombinezonu i crnim tenisicama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju