Princ Harry i Meghan Markle čekaju drugo dijete, djevojčicu, otkrili su u razgovoru sa slavnom američkom televizijskom voditeljicom Oparah Winfrey, njihovu prvom velikom televizijskom intervjuu otkad su prije godinu dana donijeli odluku da napuste Veliku Britaniju i svoje uloge u kraljevskoj obitelji.

Imati dječaka i djevojčicu, možemo li željeti više?, rekao je s oduševljenjem princ Harry koji se s Meghan Markle vjenčao 2018. godine, a koji su sinčića Archieja dobili u svibnju 2019. godine.

Djevojčica bi trebala biti rođena ovo ljeto, priznali su ponosni roditelji u intervjuu koji je otkrio mnoge šokantne detalje iz života vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Poput činjenice da njihova „prava“ godišnjica braka nije 19. svibnja kako se dosad vjerovalo.

Iako je njihovo vjenčanje uživo pratio cijeli svijet preko televizijskog prijenosa, oni su se vjenčali u tajnosti.

Slika nije dostupna Meghan Markle: Posebno značenje iza haljine u kojoj je vojvotkinja objavila da je trudna

Vjenčali smo se tri dana prije službenog vjenčanja, rekla je Meghan u razgovoru, ispričavši kako su razmijenili bračne zavjete pred nadbiskupom Canterburyja Justinom Welbyjem prije svečanog obreda 19. svibnja 2018. Nitko za to nije znao. Pozvali smo nadbiskupa i rekli mu: Čujte, ova predstava je za svijet, ali mi želimo da to bude samo između nas, rekla je u razgovoru s Oprah Winfrey.

Novopečena vojvotkinja nosila se s mnogim stresovima na početku veze i braka s princem Harryjem zbog agresivnog načina na koji su britanski mediji pisali o njoj. Razmišljala je čak i da prekine svoj život.

Slika nije dostupna Kako će se beba zvati? Dva imena favoriti za prinovu Meghan Markle i princa Harryja

Bez potpore kraljevske obitelji

Jednostavno nisam više htjela živjeti. Te su misli bile stalne, zastrašujuće, stvarne i veoma jasne, rekla je vojvotkinja od Sussexa u tom intervjuu objavljenom sinoć na američkoj televizijskoj postaji CBS.

Obratila sam se kraljevskoj obitelji i rekla da moram negdje potražiti psihološku pomoć. Rekla sam da se nikad nisam tako osjećala (...), rečeno mi je da ne mogu, jer to ne bi bilo dobro za obitelj, dodala je.

Meghan Markle je u razgovoru rekla da nije rasplakala svoju šogoricu Catherine Middleton, vojvotkinju od Cambridgea, netom prije svog vjenčanja s princem Harryjem, suprotno glasinama o tom izgredu o kojemu su se raspisali britanski tabloidi.

Slika nije dostupna "Barem smo imali jedno drugo": Emotivna najava intervjua princa Harryja i Meghan Markle

Dogodilo se upravo suprotno, rekla je vojvotkinja od Sussexa Oprah u dugom razgovoru koji se s nestrpljenjem očekivao. Svi su u kraljevskoj obitelji znali da to nije istina, dodala je bivša američka glumica kojoj je 39 godina, rekavši da je taj izgred označio početak "prave kampanje blaćenja" i "prekretnicu" u njezinim odnosima s kraljevskom obitelji. Catherine se poslije ispričala, rekla je.

Boja kože je „ipak važna“

Bivša glumica koja je meleskinja, rekla je da su se članovi kraljevske obitelji bili zabrinuli zbog boje kože njezina sina Archieja prije njegova rođenja. Nisu znali "koliko će mu koža biti crna", "što će to značiti i na što će sličiti", rekla je.

Usto je rekla da Buckinghamska palača uskratila zaštitu djetetu i da su članovi kraljevske obitelji ocijenili da Arhie ne treba dobiti plemićki naslov, premda je to bio običaj.

Harry je izrazio žaljenje što kraljevska obitelj nije javno osudila rasističke komentare u dijelu britanskih medija.

Harry je rekao da mu otac, princ Charles nije pružio potporu u tim teškim trenutcima, iako je "proživio nešto slično i zna što je bol". Morat ćemo se još truditi kako bismo popravili naše odnose, ali u isto vrijeme ću ga uvijek voljeti, rekao je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju