Uhvati li vam ponekad nostalgija za 90-ima i vremenom kada su se slušale Spice Girls, nosio jeans na jeans, vrat su krasile rastezljive ogrlice, a oko struka je nerijetko bila zavezana košulja...

Galerija Kim Kardashian rado nosi ruževe u smeđim tonovima Chanel Rouge Alluere tekući ruž za usne (180 Chocolate), 275 kn Guerlain (Leather Coffee), snižen s 245 na 147 kn +2 NYX Suede Matte ruž za usne (O2 Dainty Daze)

Dio navedenog već je doživio svoj povratak u modu, a čini se da se vraća još jedan trend koji je obilježio 90-e – smeđi ruž za usne.

Hoćete li opet nositi smeđi ruž za usne?

glasova:

Smeđi ruž sve je češći prizor na crvenim tepisima, a među zvijezdama koje ga nose su Kim Kardashian, Lily Rose Depp i Naomi Harris. Nezaobilazan je prizor i na tjednima mode i u sklopu modnih kampanja.

Ružičaste ruževe posebno volimo ljeti Svi do 50 kuna: Sedam ruževa za usne u nijansi koju posebno volimo ljeti

Lak za nokte u metalik srebrnoj nijansi Pet lakova za nokte u metalik nijansama koje obožavaju osunčanu kožu

Vizažistica Lan Nguyen kaže da potpuno razumije povratak ovog ruža zbog njegove laskave boje.

Govoreći o prednostima smeđih ruževa, rekla je da donose vibru supemodela, odgovaraju svim tonovima kože i savršeni su za svakodnevno nošenje.

Jedino na što morate paziti jest to da ne odaberete previše hladan ton zbog kojeg bi se usne mogle previše stopiti s kožom. Dodala je da bi osobe svjetlije puti trebale birati toplije tonove, a one s tamnijom kožom hladnije tonove.

U našoj galeriji pogledajte ponudu smeđih ruževa za usne.

Chanel Rouge Alluere tekući ruž za usne (180 Chocolate), 275 kn Chanel Rouge Alluere tekući ruž za usne (180 Chocolate), 275 kn (Foto: chanel.com)

POGLEDAJTE I:

Svi do 50 kuna: Sedam ruževa za usne u nijansi koju posebno volimo ljeti Ružičaste ruževe posebno volimo ljeti Avon True Perfectly (Merry Magenta), 26,90 kn Douglas Lipstick Heaven (Velvet Intense), 39,90 kn +4 Revolution Renaissance ruž za usne (Date), 47,99 kn

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju