Kakve su horoskopske vage u ljubavi? Kada su sigurne u svoju odluku (i to je moguće), vrlo su jednostavne. Međutim, kada ne znaju što žele, onda itekako mogu postati komplicirane što će potvrditi svi oni koji su imali iskustva s njima.

Poznato je da su vage majstorice u flertu i šarmirat će vas u sekundi zbog čega je jako lako zaljubiti se u njih. One uživaju u procesu udvaranja i spojevima i kada žele nekoga osvojiti, dat će sve od sebe da to i naprave.

Njihova neodlučnost nadaleko je poznata, ali dogode se situacije kada vaga jednostavno zna što želi i tada je ništa neće spriječiti u tome da pronađe put do srca osobe koju želi.

S druge strane, kada sumnjaju u osjećaje svog partnera, itekako će se izgubiti u svojim unutarnjih previranjima.

Zato se često suzdržavaju od zaljubljivanja i ne otvaraju lako svoje srce. Vole se predati drugoj osobi, ali istodobno se boje da će tako izgubiti dio sebe i te dvije strane teško je pomiriti.

Slika nije dostupna Šarmerice na prvu: Otkrijte sve o ženama vagama

Partner vage mora biti strpljiv i imati jako puno razumijevanja, dati joj prostora da shvati što želi jer će upravo tako dobiti njezinu najbolju verziju.

Iako vage vole romansu, ne vole žuriti i rijetko će samo uletjeti u neki odnos. Na to utječe racionalan dio njihove osobnosti. One će sve analizirati, zbrojati pluseve i minuse, razmišljati dugoročno i pogledati u budućnost kako bi shvatili vide li se uopće s tom osobom. Nemojte se preplašiti (ili ponadati) ako vaga odmah počne pričati o braku i djeci, to ne znači da će se iste sekunde posvetiti tome, ona samo analizira i važe.

Žene Prijateljica u ovom horoskopskom znaku nikada ne osuđuje i ništa vam ne uzima za zlo

Vole ugađati partneru, ali isto očekuju od njega. Žele biti jednake po tom pitanju. Osjetljive su na kritike i ne vole konflikte pa to treba imati na umu kada s njima komunicirate. Čak i kada se svađa, vaga želi znati da je voljena i sigurna te da može mirno izreći svoje osjećaje bez straha da ćete je osuđivati ili kritizirati.

One su vrlo strastvene u svakom pogledu, obožavaju i fizičku i mentalnu stimulaciju. Za njih jedno ne postoji bez drugog.

Kada je u pitanju kompatibilnost s drugim znakovima, vage se sjajno slažu s lavovima. Vatreni lavovi vole šarm i strast u paketu s elokvencijom, a upravo to mogu dobiti od vage koje pak cijene to što lav s njima neće igrati nikakve igrice i odmah će im dati koliko je želi. Njihova privlačnost i povezanost je instantna. Vage ne vole riskirati, ali uz lava bi se napokon mogle usuditi na rizik i zaljubiti se kao nikad dosad.

Ormar horoskopskih vaga prepun je modnih klasika Elegancija bez premca: Je li ovo stvarno najbolje odjeveni horoskopski znak?

Dobar par za vage je i vodenjak. Neovisan i avanturistički nastrojen, vodenjak se također boji gubitka samog sebe u odnosu i baš je zato dobar odabir za vagu koja teži svojoj slobodi.

Kako zavesti vagu? Privlače ih ljudi koji neće odmah pasti na njih. Vage vole igru osvajanja i žele "plijen" koji će im se dugo odupirati. Impresionirat ćete ih svojom neovisnošću. Obožavaju smijeh i dobru zabavu pa je smisao za humor još jedan adut koji ih osvaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju