Ako u svom životu imate neku vagu, onda znate da su one pravo malo prijateljsko blago.

 

Vagama je odanost na prvom mjestu.

One su u potpunosti i bezrezervno odane svojim prijateljima i isto očekuju od njih. To im se ponekad obije o glavu jer ne razmišljaju svi na taj način, pa ih mogu lako povrijediti.

Poznate su i po tome da uvijek daju drugu (treću, četvrtu…) priliku onima koji ih razočaraju, vjerujući kako se ipak mogu promijeniti. Naravno, to se često ne dogodi i to je za vage veliki uzrok boli.

Za razliku od nekih drugih znakova, one nisu zlopamtilo.

Oprostit će vam bez skrivenih namjera i fige u džepu, onako iskreno i potpuno.

Vage vole udovoljavati ljudima i tuđa sreća čini ih sretnima. Čak i ako su one u sjajnom životnom periodu i sve im ide od ruke, ako njihovi najmiliji prolaze kroz nekakve probleme, onda zadovoljstvo vaga jednostavno nije potpuno.

Iskrene su.

Ne boje se reći svoje mišljenje kada to tražite i neće vam lagati u lice samo kako biste bili mirni. Reći će vam ono što im je na mislima i nadati se najboljem.

Ne vole svađe i konfrontacije tako da se ne morate bojati sukoba kada su vage u pitanju.

Vage uvijek znaju kako olakšati neki problem i potrudit će se da svojim prijateljima vrate osmijeh na lice u najtežim situacijama.

Empatične su i dobro čitaju tuđe emocije pa će u pravom trenutku naći prave riječi za vas.

Imaju otvoren um i nemaju naviku osuđivati druge bez razloga.

Na glasu su kao vrlo šarmantan i zabavan horoskopski znak, a to znači da vam je dobar provod s njima uvijek zagarantiran.

Osim zabave, u vaš život unijet će balans, mir i puno razumijevanja.

Elegancija bez premca: Je li ovo stvarno najbolje odjeveni horoskopski znak? Vage vješto balansiraju između klasike i trendova U njihovim ormarima najviše su zastupljeni modni klasici Bež, bijela i crna - boje koje obožavaju horoskopske vage +8 Njihov stil karakterizira podvojenost - istovremeno vole i efektne i neutralne komade

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju