Karakteristike pojedinog horoskopskog znaka očituju se u svakom aspektu njegove osobnosti, uključujući i stil odijevanja. Upravo zato astrolozi mogu predvidjeti i modni odabir znakova ili barem pokušati pogoditi što bi im se moglo svidjeti. Mi vam danas donosimo pregled dizajnerskih čizama za svaki znak zodijaka, a koji su modeli savršeni za njih provjerite u nastavku.

Galerija OVAN - Gucci BIK - Louis Vuitton BLIZANCI - Jimmy Choo +9 RAK - Manolo Blahnik

1. Ovan

Ovnovi imaju zanimljiv stil zato što su skloni klasičnim komadima, ali ih kombiniraju na kreativan način. Doktorirali su modne klasike, ali brzo se mogu prilagoditi i kulerskom uličnom stilu.

OVAN - Gucci OVAN - Gucci (Foto: Gucci)

2. Bik

Dame rođene u horoskopskom znaku bika umjesto kvantitete preferiraju kvalitetu. Prilikom odijevanja uvijek prednost daju osjećaju udobnosti, ali istovremeno žele izgledati sjajno i znaju odabrati komade s kojima će postići željeni završni dojam.

BIK - Louis Vuitton BIK - Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

3. Blizanci

Uvijek su spremni na modni rizik. Neopisivo su odvažni i rijetko ćete ih vidjeti u klasičnim kombinacijama. Ako i odaberu klasičan dizajn po pitanju kroja ili oblika, onda će boje uzorci biti otkačeni.

BLIZANCI - Jimmy Choo BLIZANCI - Jimmy Choo (Foto: Jimmy Choo)

4. Rak

Kada ugledate damu u vrlo klasičnoj, egelantnoj i profinjenoj kombinaciji, to je vjerojatno račica. One vole klasiku i udobnost, vežu se za stare modne favorite bez obzira na njihovo stanje.

RAK - Manolo Blahnik RAK - Manolo Blahnik (Foto: Manolo Blahnik)

5. Lav

Nema obuće koju lavice ne znaju nositi. Specijalnost su im modeli u hrabrim bojama ili s detaljima koje se druge žene ne bi usudile nositi. Statement čizme nekonvencionalna dizajna i u upečatljivoj boji savršene su za lavice.

LAV - Balenciaga LAV - Balenciaga (Foto: Balenciaga)

6. Djevica

Žene rođene u znaku djevice vjerne su klasičnim modelima cipela i ne obaziru se na trendove. Klasične kožnate čizme s udobnom potpeticom nosive od jutra do mraka obavezan su dio njihove garderobe. Ovaj zemljani znak obožava neupadljive smeđe nijanse.

DJEVICA - Hermes DJEVICA - Hermes (Foto: Hermes)

7. Vaga

Preferira eleganciju i sofisticiran izgled u gotovo svim prilikama, ali to ne znači da se ponekad neće odmaknuti od klasike i posegnuti za nekim modernim rješenjem. Vage uvijek znaju kada se trebaju stopiti s okolinom, a kada je prava prilika da se istaknu i zablistaju.

VAGA - Bottega Veneta VAGA - Bottega Veneta (Foto: Bottega Veneta)

8. Škorpion

Vizualno ih privlače vibrantne i upečatljive boje, ali u njihovu ormaru prije ćete naći mnogo neutralnih i tamnih nijansi crvene, ljubičaste, plave i smeđe. Vole naglašavati svoju urođenu senzualnost koja dodatno dolazi do izražaja uz čizme sa životinjskim uzorkom i visokom potpeticom.

ŠKORPION - Dolce & Gabbana ŠKORPION - Dolce & Gabbana (Foto: Dolce & Gabbana)

9. Strijelac

Pripadnice ovog znaka nisu spremne na kompromis kada je udobnost u pitanju i neće dati prednost obući koja izgleda lijepo, a nije ugodna za nošenje. Radije će odabrati ono u čemu će se osjećati bolje, čak i ako to znači da će željeni završni dojam izostati. Udobne čizmice do gležnja u vojničkom stilu prava su stvar za njih.

STRIJELAC - Prada STRIJELAC - Prada (Foto: Prada)

10. Jarac

Jarčice uvijek jure s jednog mjesta na drugo i za to im trebaju čizme stvorene za hodanje. Neće se zalijetati u modne igre s trendi modelima, a na sigurno igraju i po pitanju boja. Modeli u crnoj boji za njih su jednostavno nezamjenjivi.

JARAC - Dior JARAC - Dior (Foto: Dior)

11. Vodenjak

I vodenjaci pripadaju skupini znakova koji imaju vrlo eklektičan stil odijevanja. Bez problema će nositi i najluđa modna izdanja. Ne podnose dosadu u svom životu pa tako ni u svom ormaru. Zato će za njih sjajan odabiri biti metalik čizme ili modeli sa šljokicama.

VODENJAK - Christian Louboutin VODENJAK - Christian Louboutin (Foto: Christian Louboutin)

12. Riba

Zapravo voli stil kakva je i ona sama - lišen grubosti i strogoće. Savršeno joj pristaju sve boje mora poput plave, zelene i tirkizne. Svidjet će joj se čizme baršunastog finiša ili one ukrašene svjetlucavim elementima.

RIBA - Alexandre Vauthier RIBA - Alexandre Vauthier (Foto: Farfetch)

Čizme na preklop? O da, hit su, a to dokazuje i ovih sedam izdanja iz Zagreba Kim Kardashian 2012. u Shark Lock čizmama Kim Kardashian u Shark Lock čizmama Shark Lock čizme u street style izdanjima s tjedana mode +10 Shark Lock čizme modne kuće Givenchy opet su hit

Favoriti sezone? Već se sada vidi u koje su modele čizama Zagrepčanke zaljubljene Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Kaubojke u zagrebačkim street style izdanjima Crne čizme ravnih potplata na zagrebačkoj špici +5 Kaubojke u zagrebačkom street style izdanju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju