Osnovne zančajke osobnosti jedne jarčice su odlučnost i iskrenost. One su prirodne vođe, snažne, fokusirane i praktične žene, no ponekad im treba mala pomoć kako bi se opustile, a tu na scenu može stupiti i dobar parfem.

Galerija Le Labo Jasmin 17 Chanel Dolce & Gabbana The Only One +7 Byredo Bal D'Afrique

Jedna od mirisnih nota koja im je od velike pomoći kada je u pitanju opuštanje je nota jasmina. Osim toga, astrolozi kažu da jarčice jako privlače začinski i drvenasti mirisi. Vole imati prepoznatljivi miris koji odolijeva testu vremena, a poznate su i po tome da jednom kada odaberu najdraži parfem, to bude ljubav koja traje cijeli život.

Dobar miris jarčicama pomaže i da se povežu sa svojom senzualnom stranom, a ako u svojoj blizini imate jarčicu koja voli parfeme, u nastavku donosimo deset opcija s kojima joj možete uljepšati dane. Ako ste i sami jarčica, počastite se nečim mirisnim.

Le Labo Jasmin 17

Jasmin 17 je cvjetni miris stvoren kao moderna alternativa tradicionalnim cvjetnim parfemima. Ima divan karakter i jednom kada ga nanesete više ga nećete zaboraviti. U bočici su spojene note jasmina, mošusa, sandalovine i vanilije. I dame koje vole ovaj miris kažu da su se u njega zaljubite onog trenutka kad su ga prvi put koristile. Opisuju ga riječima elegantan, mladenački, jednostavan, prirodan...

Le Labo Jasmin 17 Le Labo Jasmin 17 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Chanel N°5

Chanel N°5 miris je kojem se često tepa da je najveći miris svih vremena. Svijetu je prvi put predstavljen davne 1921. godine i otada se njegovoj popularnosti ne nazire kraj. Gornje note parfema čine aldehidi, neroli, ylang-ylang, bergamot i limun, u srcu su jasmin, ruža i đurđica, dok bazu čine sandalovina, vanilija, vetiver, cibetka, jantar, pačuli i mošus. Što o ovom mirisu misle dame koje ga vole? Prisjetit ćemo se citata slavne Marylin Monroe, koja je rekla da u krevetu nosi samo nekoliko kapljica Chanel N°5, što je bio dovoljan razlog da se milijuni žena odluče za taj parfem.

Chanel Chanel N°5 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dolce & Gabbana The Only One

Ova cvjetno-gurmanska kompozicija stvorena je, prema riječima tvoraca, za senzualne žene, a može se nositi svaki dan i u posebnim prilikama. Gornje note mirisa su ljubičica i bergamot, u srcu su kava i perunika, dok bazu čine vanilija i pačuli.

Miris je, prema riječima obožavateljica, fantastičan - bogat je, seksi, slatko-gurmanski, ali sve točno onoliko koliko treba. Obožavaju ga nositi u posebnim prigodama.

Dolce & Gabbana The Only One Dolce & Gabbana The Only One (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Byredo Bal D'Afrique

Byredo Bal D'Afrique imagninarno je putovanje u Afriku, mirisno ljubavno pismo tom kontinentu koje u gornjim notama ima neroli, bergamot, limun i buchu. U srcu su ljubičica, jasmin i ciklama, dok bazu čine vetiver, mošus, cedar i crni jantar.

Miris je ovo u koji se, prema riječima dama koje ga koriste, lako zaljubiti. Kažu da miriše na mir i sreću, a da smiju posjedovati samo jedan miris, to bi bio ovaj.

Byredo Bal D'Afrique Byredo Bal D'Afrique (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Yves Saint Laurent Black Opium Neon

Gornje note mirisa čine pitahaya, mandarina i citron, u sredini su cvijet naranče, kava i jasmin sambac, dok bazu čine vanilija i mošus. Za ovom verzijom kultnog mirisa poludjele su mnoge žene. Smatraju ga vrlo lijepom reinterpretacijom originalnog mirisa, koja će sigurno izmamiti komplimente ljudi u vašoj blizini.

Yves Saint Laurent Black Opium Neon- Yves Saint Laurent Black Opium Neon- (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tom Ford Jasmin Rouge Eau de Parfum

Bočica je ovo u kojoj se skriva pravo umjetničko djelo. Jasmin Rouge, prema riječima tvoraca, pohotan je, senzualan i smion. Ključne note ovog cvjetnog mirisa čine jasmin, muškatna kadulja i jantar. Radi se o odvažnoj cvjetnoj mješavini koja je uparena s crnim i bijelom paprom, što je čini odvažnom. Koliko je dobar ovaj miris, najbolje opisuje iskustvo obožavateljice koju su na ulici zaustavili s riječima kako je zločin mirisati toliko sjajno.

Tom Ford Jasmin Rouge Eau De Parfum Tom Ford Jasmin Rouge Eau De Parfum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Calvin Klein Eternity Moment

Gornje note parfema čine guava, ličin, malina i dinja, u srcu su cvijet pasiflore, božur, lopoč, jasmin, dok bazu čine brazilsko drvo ruže, sandalovina, drvo kašmira i mošus. Tvorci su miris namijenili modernim, mladim ženama, a dame koje ga vole kažu da se radi o jednostavnom cvjetnom mirisu koji je vrlo šarmantan i ugodan, kao stvoren za svaki dan.

Calvin Klein Eternity Moment Calvin Klein Eternity Moment (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Acqua di Parma Colonia Futura

Ovaj citrusni aromatični miris za žene i muškarce u gornjim notama ima limun, bergamot, grejp i ružičasti papar, u sredini su lavanda i kadulja, dok je u bazi vetiver. Miris je, prema riječima tvoraca, izraz ljubavi prema prirodi, s 99 posto prirodnih sastojaka. Dame koje ga vole kažu da je miris svjež, elegantan i osvježavajući te jedan od onih koji lako završava na popisu najdražih parfema svih vremena.

Acqua di Parma Colonia Futura Acqua di Parma Colonia Futura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Maison Martin Margiela Whispers in the Library

U bočici ovog jantarno-drvenastog mirisa spojene su note ambera, vanilije, dragocjenog drva i cedra. Mirisom su tvorci htjeli dočarati usporavanje vremena u antičkoj knjižnici. Ovaj drvenasti miris budi sjećanja na prepoznatljivi miris starih knjiga i ugodnu atmosferu u knjižnici. Kao stvoren je za jarčice jer, prema riječima dama koje ga vole, on je umirujući, elegantan, topao i svatko ga može nositi. U harmoniji je sa svime, dugo traje i lako postaje mirisni favorit.

Maison Martin Margiela Whispers in the Library Maison Martin Margiela Whispers in the Library (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Viktor&Rolf Good Fortune Eau de Parfum

Gornje note ovog mirisa čine sirištara i komorač, u srcu je jasmin, dok bazu čini madagaskarska vanilija. Ovaj cvjetni miris na police parfumerija stigao je prošle godine, a već ima svoje vjerne obožavateljice.

Imate li ga i vi? Najbolji novi parfem u 2022. godini po izboru naših čitateljica Yves Saint Laurent Libre Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) +0 Žena nanosi parfem

Prema njihovu mišljenju, radi se o najsavršenijem mirisu za svaki dan, a s obzirom na to da se u njegovu srcu nalazi jasmin, vjerujemo da bi se mogao naći u torbicama mnogih jarčica, kao pomoćnik u trenucima kada im treba nešto lijepo i opuštajuće.

Viktor&Rolf Good Fortune Eau de Parfum Viktor&Rolf Good Fortune Eau de Parfum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju