Stiglo nam je proljeće. Sunce, visoke temperature, kaputi pospremljeni na dnu ormara, sve su to sitnice kojima smo se toliko radovali.

Proljeće je po mnogima najljepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

Dolazak proljeća tema je kojom su se pozabavili i astrolozi, koji su, između ostalog, izdvojili horoskopske znakove koji će u mjesecima pred nama procvjetati, slobodno disati i doživjeti neke baš lijepe stvari.

Zvijezde kažu da četiri horoskopska znaka koja smo izdvojili u nastavku ovog proljeća očekuje najviše lijepih stvari. To, naravno, ne znači ih neće biti i kod drugih znakova, ali ova četiri znaka imat će najviše sretnih trenutaka.

Djevica

Već na početku proljeća horoskopske djevice uspjet će svladati sve prepreke i osloboditi se negativnosti.

Svi loši događaji koji su im remetili mir i sprječavali ih da pozitivno razmišljaju o budućnosti jednostavno će ispariti i više ih neće mučiti, a proljeće će postati godišnje doba u kojem će djevice raširiti krila. Sve će konačno doći na svoje mjesto i djevice će pomaziti sreća.

Ovan

Već na samom početku proljeća život bi se za ovnove trebao posložiti tako da ostvare sve što požele. Dok ih bude pratio uspjeh, oni će iskorištavati sve prilike koje im se nude i dostizat će neke nove visine. Ovog proljeća ovnovi mogu zaboraviti na loše raspoloženje.

Jarac

Ovog proljeća u životu horoskopskih jarčeva bit će razdoblje kao stvoreno za neka nova postignuća. Očekuje ih sretno razdoblje u kojem će raditi ono što vole i u tome uživati. Zvijezde kažu i da jarčeve ovog proljeća očekuju novi veliki poslovni uspjesi, a poruka za njih glasi - ne propuštajte nijednu priliku.

Škorpion

Škorpioni iza sebe ostavljaju razdoblje puno sumnji i strahova koji su im otežavali donošenje odluka, a ulaze u razdoblje u kojem će se dogoditi nagli zaokret. Kod njih će se potvrditi ona da poslije kiše dolazi sunce te je pred njima jedno divno proljeće.

Leon Profesionalac Njima je sve zen: Ovo su tri najsmirenija horoskopska znaka

Sheldon Cooper Dva iskrena i jedan baš brutalno iskreni horoskopski znak

Scena iz serije 'Prijatelji' Najveća zlopamtila: Horoskopski znakovi koji ne opraštaju ako ih povrijedite

Ljubavni par Najjači horoskopski ljubavni parovi: Tko ostaje zajedno bez obzira na sve?

Neki horoskopski znakovi uredniji su od drugih Jeste li na popisu? Ovo su tri najurednija horoskopska znaka
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju