Priroda se budi, umirujuće zelenilo smijenilo je zimsko sivilo, pčelice vrijedno zuje, na svakom koraku miriše cvijeće. Za jedne san, a za druge noćna mora. U nastavku saznajte koji to horoskopski znakovi ne vole proljeće.

 

1. Bik

Zimski mjeseci tj. najhladniji dio godine jednostavno bolje odgovaraju osobnosti bikova. Oni su prizemljeni i blagi te vole onaj osjećaj smirenosti koji ih prožima kada se usred hladne zimske večeri ušuškaju pod svojom omiljenom dekicom i zaborave na cijeli svijet. Početak proljeća i izlazak među ljude često ih malo „unervozi“ i treba im vremena da se naviknu na drugačiju svakodnevicu.

Slika nije dostupna Jeste li među sretnicima? Tri horoskopska znaka koja će imati bolje proljeće od drugih

2. Lav

Pripadnici ovog znaka samo čekaju svoju sezonu, a to je dugo, toplo i ludo ljeto koje im svaki put donese obilje zabave i dobrog raspoloženja. Proljeće je za njih samo bespotrebna stanica na putu do njihovog najdražeg dijela godine. Ne spominjite im alergije i kukce, dva razloga zbog kojih bi lavovi odmah "ukinuli" proljeće.

Slika nije dostupna Horoskop za travanj: Što zvijezde spremaju svakom znaku?

3. Djevica

Tijekom zimskih mjeseci očekivano manje izlaze i to im baš odgovara jer se onda napokon mogu više posvetiti sebi. S druge strane, čim proljeće zakuca na vrata, moraju se odreći tog dragocjenog vremena jer ne mogu zapustiti svoje prijatelje željne druženja. Itekako im je stalo do toga što ljudi misle o njima i zato neće odbiti druženje, ali zapravo jedva čekaju ljeto kada će im velike vrućine biti nova isprika za ostanak kod kuće.

Slika nije dostupna Slažete li se? Stereotipi o horoskopskim ovnovima koji su "živa istina"

4. Strijelac

Daleko od toga da se strijelci neće prilagoditi svakom godišnjem dobu, ali zima je ipak njihovo razdoblje i zato im teško padaju prvi dani proljeća. Razlog za to skriva se i u činjenici da su oni itekako aktivni tijekom zimskog razdoblja pa se do proljeća malo i umore te im treba vremena da se spreme za nove pustolovine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju