Priroda se budi, umirujuće zelenilo smijenilo je zimsko sivilo, pčelice vrijedno zuje, na svakom koraku miriše cvijeće. Za jedne san, a za druge noćna mora. U nastavku saznajte koji to horoskopski znakovi ne vole proljeće.

 

1. Bik

Zimski mjeseci tj. najhladniji dio godine jednostavno bolje odgovaraju osobnosti bikova. Oni su prizemljeni i blagi te vole onaj osjećaj smirenosti koji ih prožima kada se usred hladne zimske večeri ušuškaju pod svojom omiljenom dekicom i zaborave na cijeli svijet. Početak proljeća i izlazak među ljude često ih malo „unervozi“ i treba im vremena da se naviknu na drugačiju svakodnevicu.

Žena u cvijeću Jeste li među sretnicima? Tri horoskopska znaka koja će imati bolje proljeće od drugih

2. Lav

Pripadnici ovog znaka samo čekaju svoju sezonu, a to je dugo, toplo i ludo ljeto koje im svaki put donese obilje zabave i dobrog raspoloženja. Proljeće je za njih samo bespotrebna stanica na putu do njihovog najdražeg dijela godine. Ne spominjite im alergije i kukce, dva razloga zbog kojih bi lavovi odmah "ukinuli" proljeće.

Žena i magnolija Horoskop za travanj: Što zvijezde spremaju svakom znaku?

3. Djevica

Tijekom zimskih mjeseci očekivano manje izlaze i to im baš odgovara jer se onda napokon mogu više posvetiti sebi. S druge strane, čim proljeće zakuca na vrata, moraju se odreći tog dragocjenog vremena jer ne mogu zapustiti svoje prijatelje željne druženja. Itekako im je stalo do toga što ljudi misle o njima i zato neće odbiti druženje, ali zapravo jedva čekaju ljeto kada će im velike vrućine biti nova isprika za ostanak kod kuće.

Horoskopski ovan Slažete li se? Stereotipi o horoskopskim ovnovima koji su "živa istina"

4. Strijelac

Daleko od toga da se strijelci neće prilagoditi svakom godišnjem dobu, ali zima je ipak njihovo razdoblje i zato im teško padaju prvi dani proljeća. Razlog za to skriva se i u činjenici da su oni itekako aktivni tijekom zimskog razdoblja pa se do proljeća malo i umore te im treba vremena da se spreme za nove pustolovine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju