Pojedini horoskopski znakovi poprilično su kompatibilni na mnogim životnim poljima. Također postoje znakovi koji se suštinski razlikuju i nekompatibilni su, a neki se čak i ne podnose. U nastavku saznajte koji se to znakovi međusobno teško toleriraju.

 

Jarac i riba

Ne postoji znak zodijaka koji čvršće s obje noge stoji na zemlji od jarca. Zbog toga i nije previše čudno što se jarac ne slaže s ribom, najvećom sanjarkom zodijaka. Njezina je glava u oblacima, a jarac ne razumije takav način funkcioniranja. Dok jarac iste sekunde preispituje sve što nije logično, ribu vode isključivo njezini osjećaji, čak i ako to u tom trenutku nema smisla. Jarac i riba jednostavno su potpuno drukčiji ljudi na različitih frekvencijama.

Stablo Buran početak jeseni: Što očekuje horoskopske znakove u nadolazećem periodu?

Škorpion i vaga

Vage rade sve kako bi u svakodnevicu unijele balans, stabilnost i mir, a škorpioni kao da prizivaju dramu u svoj život. Uzročno-posljedično ta se drama obvezno prenese i u život njihovih bližnjih, a vage to teško toleriraju. Do problema dolazi i zbog toga što škorpioni imaju potrebu kontrolirati ljude, a vaga jednostavno mora imati svoju slobodu u svakom trenutku i ne voli kada je itko nadzire, u bilo kojem kontekstu.

Pas i mačka Horoskopski znakovi koji imaju najveći prag tolerancije

Lav i djevica

Kao pripadnik skupine vatrenih znakova, lav je često vrlo strastven i eksplozivan. Kada mu suprotstavite racionalnu djevicu, zemljani znak, jasno je zašto dolazi do problema u njihovoj komunikaciji. Fundamentalno su drukčiji jer karizmatični lav nema problema s tim da bude u centru pozornosti, a djevica to aktivno izbjegava i čudi se njegovoj potrebi da stalno bude među ljudima.

Scena iz filma 'Seks i grad' Tri horoskopska znaka koja vas nikad, ali baš nikad neće izdati

Rak i strijelac

Ovisnik o slobodi i avanturama, strijelac ne može dugo stajati na istom mjestu i stalno teži novim iskustvima. Rak voli svoju zonu komfora i pokušava što manje izlaziti iz nje. Za strijelca rak nije dovoljno spontan i hrabar, a rak pak strijelca smatra nepouzdanim.

Brižnost Tri horoskopska znaka koja uvijek brinu za sve oko sebe

Ovan i bik

I dok ovan, ovisno o raspoloženju, vješto balansira između ekstrovertiranosti i introvertiranosti, bik je najčešće potpuni introvert. Bikova mirnoća i blagost u teoriji bi bila savršen lijek za ovnov neukrotivi i često težak temperament, ali u praksi se bik jednostavno ne želi baviti ovnom i njegovim promjenama raspoloženja. Ovan pak nema strpljenja za bikov nedostatak entuzijazma.

Kakvi ste? Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak Mlada žena Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 9 Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 3 +9 Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju