Pojedini horoskopski znakovi poprilično su kompatibilni na mnogim životnim poljima. Također postoje znakovi koji se suštinski razlikuju i nekompatibilni su, a neki se čak i ne podnose. U nastavku saznajte koji se to znakovi međusobno teško toleriraju.

 

Jarac i riba

Ne postoji znak zodijaka koji čvršće s obje noge stoji na zemlji od jarca. Zbog toga i nije previše čudno što se jarac ne slaže s ribom, najvećom sanjarkom zodijaka. Njezina je glava u oblacima, a jarac ne razumije takav način funkcioniranja. Dok jarac iste sekunde preispituje sve što nije logično, ribu vode isključivo njezini osjećaji, čak i ako to u tom trenutku nema smisla. Jarac i riba jednostavno su potpuno drukčiji ljudi na različitih frekvencijama.

Stablo Buran početak jeseni: Što očekuje horoskopske znakove u nadolazećem periodu?

Škorpion i vaga

Vage rade sve kako bi u svakodnevicu unijele balans, stabilnost i mir, a škorpioni kao da prizivaju dramu u svoj život. Uzročno-posljedično ta se drama obvezno prenese i u život njihovih bližnjih, a vage to teško toleriraju. Do problema dolazi i zbog toga što škorpioni imaju potrebu kontrolirati ljude, a vaga jednostavno mora imati svoju slobodu u svakom trenutku i ne voli kada je itko nadzire, u bilo kojem kontekstu.

Pas i mačka Horoskopski znakovi koji imaju najveći prag tolerancije

Lav i djevica

Kao pripadnik skupine vatrenih znakova, lav je često vrlo strastven i eksplozivan. Kada mu suprotstavite racionalnu djevicu, zemljani znak, jasno je zašto dolazi do problema u njihovoj komunikaciji. Fundamentalno su drukčiji jer karizmatični lav nema problema s tim da bude u centru pozornosti, a djevica to aktivno izbjegava i čudi se njegovoj potrebi da stalno bude među ljudima.

Scena iz filma 'Seks i grad' Tri horoskopska znaka koja vas nikad, ali baš nikad neće izdati

Rak i strijelac

Ovisnik o slobodi i avanturama, strijelac ne može dugo stajati na istom mjestu i stalno teži novim iskustvima. Rak voli svoju zonu komfora i pokušava što manje izlaziti iz nje. Za strijelca rak nije dovoljno spontan i hrabar, a rak pak strijelca smatra nepouzdanim.

Brižnost Tri horoskopska znaka koja uvijek brinu za sve oko sebe

Ovan i bik

I dok ovan, ovisno o raspoloženju, vješto balansira između ekstrovertiranosti i introvertiranosti, bik je najčešće potpuni introvert. Bikova mirnoća i blagost u teoriji bi bila savršen lijek za ovnov neukrotivi i često težak temperament, ali u praksi se bik jednostavno ne želi baviti ovnom i njegovim promjenama raspoloženja. Ovan pak nema strpljenja za bikov nedostatak entuzijazma.

Kakvi ste? Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 9 Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 3 Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 1 +8 Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju