Ako je vjerovati zvijezdama kada je u pitanju prijateljstvo, kako ćemo se s nekim slagati ovisi i o horoskopskom znaku. Primjerice, zvijezde kažu da se osobe rođene u znaku raka odlično slažu sa škorpionima ili ribama. Bikovi najbolje prijatelje trebaju tražiti među djevicama i strijelcima, a strijelci će se dobro slagati i s rakovima.

U svakom slučaju, privlačimo znakove koji su s nama na istoj valnoj duljini. Osim toga, postoje znakovi koji imaju osobine koje ih općenito čine dobrim prijateljima. To su znakovi kod kojih ćete pronaći odanost, suosjećanje, predanost, ljubav, podršku... Život je jednostavno bolji kada su oni blizu.

Tri horoskopska znaka koja su, prema zvijezdama, najbolji prijatelji izdvojili smo u nastavku. Njih jednostavno ne želite izgubiti.

1. Strijelac

Osobe rođene u znaku strijelca su otvorene, pričljive, pametne, a prijateljstvo s njima je avantura koja se nikad ne zaboravlja.

Nekoliko je činjenica zbog kojih su strijelci tako dobri prijatelji.

  • Zabavni su

Kada imate najbolju prijateljicu rođenu u znaku strijelca, na dosadu slobodno zaboravite. Vodit će vas na nova mjesta i pokazivati vam stvari koje nikad niste vidjeli. Uvijek će imati ideju što možete raditi, a u prirodi strijelca je da isprobava nove stvari, pa će uvijek biti i za neki spontani bijeg.

  • Stalo im je

Zabava nije dovoljna da bi prijateljstvo trajalo, ali strijelac je puno više od samo zabavne osobe. Njima je stalo do ljudi koje vole, prijatelji su koji su tu u sretni i teškim trenucima, a svoju ljubav i brigu pokazuju djelima, a ne samo riječima.

  • Imaju zaraznu energiju

Kada prijateljica rođena u ovom znaku uoči samo mali trag tuge kod vas, učinit će sve što je u njezinoj moći da vas oraspoloži. Osim toga, ona je ta uz koju ćete i sami postati bolja osoba i to je razlog koji strijelce čini prijateljima koje nikada ne želite izgubiti.

2. Vaga

Vage su poznate kao čuvarice mira. Kao prijateljice, one su osobe koje vas smiruju i pomažu vam da ostanete prizemni. Izdvojit ćemo još nekoliko razloga zbog kojih vage spadaju u kategoriju najboljih prijatelja.

  • Imaju smirujuću energiju

Vage su prijateljice koje mogu osigurati zen i u najluđim danima. Pristupaju životu vlastitim tempom umjesto da bezumno jure kroz dane. Uvijek su tako elegantne, logične i smirene.

Općenito u životu, vage važu dobro i loše u svakoj situaciji. Ako stvari ne idu onako kako ste zamislili, prijateljica vaga ukazat će vam na svijetlu stranu, pomoći vam da dodatno analizirate situaciju i da dođete do najboljeg rješenja.

Ovaj znak je poput terapeuta. Vaga možda neće riješiti svaki problem koji imate, ali će vam pomoći da vidite stvari iz druge perspektive i da se riješite stresa.

  • Vage zaista žele da budete sretni

Vagama je u prirodi ugađati drugima. Posložena vaga to čini na način da vas usreći, a da se pritom ne opeče. Osim toga, prijateljica vaga popravit će vam raspoloženje riječima ohrabrenja, bit će puna empatije i slaviti vaše pobjede i trijumfe kao da su njezini. Ako ste vi sretni, bit će i vaša prijateljica vaga - i to najiskrenije.

  • Vage ne osuđuju

Jedan od razloga zbog kojeg su vage tako dobre najbolje prijateljice je i taj što one ne osuđuju. Nisu te koje kritiziraju vaše odluke niti će vaš izgled, status ili bogatstvo utjecati na njihovo mišljenje o vama. Njima su bitne vaše riječi i djela, a najviše cijene kvalitete koja možda ni vi sami ne prepoznajete kod sebe. U svakom slučaju, prijateljstvo s vagom je zona u kojoj nema osuđivanja.

3. Rak

Za kraj smo ostavili račice, koje su odlične prijateljice iz više razloga.

  • Njima je stalo

Osobe rođene u ovom znaku po prirodi su pune ljubavi i brige. Ako za najbolju prijateljicu imate račicu, velika je vjerojatnost da će vas razmaziti kao nitko prije. Ona će doći prva u restoran da zauzme mjesto, čim osjeti da nešto ne štima, pitat će vas jeste li dobro, uz nju se nikad nećete osjećati usamljeno.

Žena uživa na pješčanoj plaži Ne smeta im ni +35: Pet horoskopskih znakova koji najviše vole ljeto

Srce u pijesku Veliki ljetni horoskop: Što u ljubavi čeka svaki horoskopski znak?

  • Osjećaju kako se vi osjećate

Empatija je jedna od mnogih moći ovog znaka. Račice nisu tu samo da poslušaju što im želite reći - one se stavljaju na vaše mjesto i upijaju vaše emocije. Čak i kada se ne otvorite do kraja, one će znati kakvog ste stvarno raspoloženja. Ne trebaju im riječi - one razumiju i uvijek su tu za vas.

  • Odane su zaštitnice

Kada za prijateljicu imate račicu, ne trebate se brinuti hoće li vam biti odana. Jednom kada postane vaša najbolja prijateljica, dobit ćete prijateljicu za cijeli život. Račice svaki odnos u životu tretiraju ozbiljno i napustit će vas samo ako ih ozbiljno povrijedite. Zahvaljujući svom vladajućem Mjesecu, ovaj znak ima jaku žensku energiju i u prirodi mu je da poput majke štiti sve dok kojih mu je stalo.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju