Službeno je - stigla je jesen. Ljetni zrak već je ustupio mjesto laganom jesenskom povjetarcu, a raspoloženje se polako iz energičnog ljetnog mijenja u romantično jesensko.

Pred nama je posebno godišnje doba, a tri horoskopska znaka možda će mu se veseliti više nego drugi kada saznaju da im zvijezde predviđaju sjajnu jesen.

U nastavku teksta provjerite jeste li i sami među horoskopskim znakovima koji bi prema sve sudeći trebali najviše uživati u jeseni pred nama.

1. Vaga

Vage su rođene u jesen pa ih ovo doba godine posebno veseli. Vruća čokolada, bundeve, šareno lišće - sve to čini okruženje u kojem se osjećaju kod kuće.

Ova jesen bit će još posebnija jer planeti su na njihovoj strani i ako je vjerovati zvijezdama, očekuje ih kvalitetna jesen koju će provesti okruženi svojim najdražima. Zato drage vage, prepustite se i uživajte u svemu lijepom što vas čeka.

2. Škorpion

Škorpioni vole jesen, prije drugih osjete da kuca na vrata, a ova će im biti posebno dobra. Iako je ovaj vodeni znak često neshvaćen od strane okoline, ovo jeseni napokon će dobiti osjećaj da može otvoreno razgovarati o svojim osjećajima s prijateljima i članovima obitelji.

Pred škorpionima je, ako je vjerovati zvijezdama, i jesen puna energije i motivacije pa je razdoblje pred nama savršeno za ostvarivanje zacrtanih ciljeva kojima dugo težite.

Pružanje podrške Tri najplemenitija horoskopska znaka koja vrijedi imati u životu

Jarčica Catherine Middleton sa sinom Louisom Red, rad i disciplina: Koji su horoskopski znakovi najstrože majke?

3. Strijelac

Čini se da će ova jesen biti posebno dobra znakovima koji rođendane slave upravo u ovo godišnje doba. Društveni strijelci, koji vole biti okruženi s puno ljudi će, kažu zvijezde, imati prekrasnu jesen u kojoj će dodatno procvjetati i uživati u svakom sljedećem danu.

Iako vole slobodu, ove jeseni vrijeme će radije provoditi s najdražima, a jesen će iskoristiti i za stvaranje nekih novih kontakata. Ove godine šarm će strijelce odvesti jako daleko.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju