Muškarci su u potrazi za samopouzdanim, pametnim i duhovitim damama koje vole isprobati nove stvari u spavaćoj sobi, ali i izvan nje. Ili su barem takvi muškarci s kojima smo mi pričali.

Pitali smo pet muškaraca različitih godina i bračnog stanja koje ih to stvari mogu ohladiti i zbog čega će odbiti odnos s damom. Evo što su nam rekli:

Arogantne osobe

Samopouzdanje je seksi, arogancija ne, otkrio nam je 38-godišnji Ivan, koji ne podnosi arogantne žene. Izašao sam prvi put s jednom uspješnom ženom na večeru. Kasnila je i nije se ispričala, konobaru se obraćala 's visoka', a kad je došlo vrijeme za plaćanje računa, rekla je da ne moram platiti za nju jer sigurno zarađuje više od mene. Nisam ni mislio to učiniti. Iskreno, da je najljepša na svijetu, ne bih imao seks s njom nakon takvog ponašanja. Nikad je više nisam vidio.

Osobe koje stalno prigovaraju

Promet do posla je grozan, plaća joj je mala, šef je budala, ona sve sama mora napraviti, nitko ne zna tako dobro raditi kao ona, samo su neke od stvari koje sam svaki dan slušao na poslu od svoje kolegice. Isprva mi je fizički bila jako privlačna, ali je nikad nisam pozvao na sastanak zbog negativnosti koju je širila i stalnog prigovaranja, Darko, 27 godina.

Osobe s lošim higijenskim navikama

Prije nego što sam upoznao svoju suprugu, prijatelji su me htjeli spojiti s jednom curom. Pokazali su mi njezinu fotku i, priznajem, zagrizao sam na prvu. Bila je prekrasna, imala je dugu crnu gustu kosu, divne oči i osmijeh. Pristao sam na susret, a onda šok i nevjerica – došla je na sastanak a da se prethodno nije otuširala. Da budem iskren, vjerojatno se nije tuširala nekoliko dana, Marko, 24 godine.

Neodlučne osobe

Još uvijek me proganja neodlučnost cure s kojom sam izlazio prije desetak godina. Nije se mogla odlučiti što bi naručila iz dostave, koju seriju bi pogledala na televiziji niti kamo bi izašla u večernji izlazak. Što god sam je pitao, ona bi odgovorila 'meni je svejedno'. No kad bih odlučio umjesto nje, dramatično bi uzdahnula kao da sam totalno fulao. Užas, Tihomir, 33 godine.

Osobe koje odbijaju isprobavati nove stvari

Hodao sam s curom koja je odbijala probati nove stvari. Ne mislim samo na seks, iako je i na tom polju bila prilično ravnodušna. Nikad nije htjela otići na novo mjesto na kavu ili večeru, probati novi recept, pogledati neku novu seriju s glumcima koje ne poznaje i slično. Postalo mi je jako dosadno s njom, ne znam, možda je problem i u meni? Jakov, 36 godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju