Žene su u potrazi za šarmantnim, duhovitim i galantnim muškarcima koji znaju uživati u životu. Istovremeno one žele nekog tko će ih slušati, pamtiti male detalje iz njihovog života, veseliti se njihovim uspjesima. Hrvatice u tome nisu iznimka.

Nakon teksta objavljenog na Zadovoljnog gdje su Hrvati pobrojali dio stvari koje ne podnose na pripadnicama nježnijeg spola, došao je red i da svoje mišljenje daju dame.

Pitali smo pet žena različitih godina i bračnog stanja koje ih to muške karakteristike mogu ohladiti brže od kante hladne vode. Evo što su nam rekle s kakvim muškarcima nikad ne bi završile u krevetu.

S muškarcima koji misle da se žene mogu kupiti novcem

Upoznala sam ga preko posla. Na prvi pogled izgledao je vrlo normalno, čak je bio i šarmantan. Nekoliko me puta pitao bi li izašla s njim na večeru. Isprva sam se nećkala jer se zna sa mojim šefom, ali na kraju sam popustila. Kada smo se našli, shvatila sam svoju pogrešku. Što smo duže pričali, odnosno što je on duže pričao – jer mi, da budem posve iskrena, nije dao da dođem do riječi, shvatila sam koliko je nesiguran u sebe.

Govorio je samo o sebi, svojem autu, stanu, vikendici na moru, kao da bi me njegova imovina trebala impresionirati. Platio je račun za večeru uz moj prigovor (imala sam neki osjećaj da bih trebala platiti svoj dio), a onda samouvjereno pitao – hoćemo kod mene ili tebe? Kad sam mu objasnila da nisam žena koja skače u krevet nakon jedne večere, izgledao je iznenađen. Ali platio sam ti večeru, sad je ti moraš odraditi, rekao mi je. Da je Brad Pitt ne bih s njim završila u krevetu nakon te rečenice. Fuj, otkrila nam je 37-godišnja Ksenija.

Sa sebičnim muškarcima

Odlučili smo se naći na kavi nakon višetjednog dopisivanja na jednoj online aplikaciji za upoznavanje. Super je prošao susret – izgledao je jednako dobro kao i na fotografijama koje mi je poslao. Ispalo je da slušamo iste bendove i volimo gledati iste serije. Toliko smo se dobro provodili da smo odlučili produžiti druženje i nešto pojesti u obližnjem fast foodu. Kad smo izašli iz kafića, počela je jako padati kiša.

S obzirom da je on imao kišobran, odmah sam počela fantazirati kako ću se stisnuti uz njega. No to se nikad nije dogodilo. Nije mi ponudio svoj kišobran. Štoviše, rekao mi je ne stanemo oboje ispod kišobrana i da nema smisla da oboje pokisnemo. Pa je samo on hodao ispod kišobrana. Šokirala sam se njegovom sebičnošću, priznala je 24-godišnja Tea.

S muškarcima koji nemaju dobru higijenu

Nemoj nositi sandale otvorenih prstiju ako ne planiraš redovito prati noge i rezati nokte. To je sve što ću reći, Goga, 43 godine.

S muškarcima koji mjerkaju druge žene i koketiraju s njima

Znam da većina muškaraca ima problem s kontroliranjem svojih pogleda kada su u društvu zgodnih dama, ali mjerkati svaku ženu koja prođe ispred tebe i koketirati s njima kada si u društvu cure s kojom si tek počeo hodati – e to je bilo previše za mene. To ne opraštam, priznaje 27-godišnja Danijela.

S muškarcima koji se loše ljube

Ako se zemlja ne trese kada se ljubimo, nema šanse da ćemo zajedno u spavaću sobu, otkriva 32-godišnja Maja. Ako muškarac nije svladao ljubljenje, vjerojatno ne zna niti zadovoljiti ženu u krevetu.

Što su rekli Hrvati, pročitajte u nastavku teksta:

Slika nije dostupna Hrvati priznali: "Da je najljepša na svijetu, ne bih imao seks s njom nakon takvog ponašanja"

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju