Hrvatski kišobran, koji je svojim veselim, atraktivnim i kvalitetnim kišobranima osvojio domaće tržište, a izvozi se i u Tokio, proširio je proizvodnju na dječje kabanice. Prve su to dječje kabanice proizvedene u Hrvatskoj nakon 25 godina

Nakon kišobrana, poduzeće Hrvatski kišobran iz Zaprešića domaću proizvodnju i tržište obogatilo je i dječjim kabanicama. Kabanice za djecu vrtićke i školske dobi mogu se kupiti u prodavaonicama DM-a.

Trenutno su u prodaji kabanice u bijeloj boji koja je najvidljivija u prometu, a uskoro će, kažu nam iz Hrvatskog kišobrana, raditi kabanice i drugim bojama. Dostupne veličine kabanica su 104-116, 122-134 te 140-152.

Nakon dječjih kabanica, Hrvatski kišobram uskoro u prodaju planira pustiti i kabanice za odrasle te zaštitnu opremu protiv kiše za bicikliste

A da su prve dječje kabanice proizvedene u Hrvatskoj nakon 25 godina doista kvalitetne i izdržljive, uvjerio nas je Marin Rogić, vlasnik tvornice kišobrana Hrvatski kišobran.

'Svaka kabanica dodatno je zaštićena teflonskim premazom i samim time je daleko nepropusnija od sličnih kineskih kabanica. Može se nositi preko torbe i na taj način štiti dijete i stvari. Torbica u koju se kabanica pakira s vanjske strane ima mrežicu tako da zapakirana kabanica lakše diše i brže se suši. Prodaje se u tri veličine i na sebi ima reflektirajuću traku za sigurno nošenje i bolju vidljivost noću te se lako pakira', ističe Rogić.

Dječje kabanice proizvedene u Hrvatskoj oduševile su roditelje koji komentiraju:

'To tražim - kabanicu da može i preko školske torbe.'

'Super. Kišobrani su zakon. A sada moramo imati i kabanice. Kupujmo lijepo, kvalitetno i hrvatsko!'

'Bravo i bravo! I konačno da se netko toga sjetio.'

Vrijedna ekipa iz Hrvatskog kišobrana već priprema i nove proizvode. Uskoro u prodaju planiraju pustiti i kabanice za odrasle te zaštitnu opremu protiv kiše za bicikliste. A gumenjače su mnogima najdraža obuća za kišu pa pogledajte i 5 inspiracija za najudobniju šetnju u gumenim čizmama po kiši.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju