Nikolina Poropat, dizajnerica iz Rovinja koja posljednjih godina živi i radi u Zagrebu, napravila je svoju kolekciju cipela s visokom potpeticom. Nakon što je regiju oduševila cipelama s različitim printovima, Nikolina je sada odlučila napraviti štiklu kakva još nije viđena na ovim prostorima

Galerija Hrvatske štikle s uzorkom čipke ili ćilima - 4 Hrvatske štikle s uzorkom čipke ili ćilima - 5 Hrvatske štikle s uzorkom čipke ili ćilima - 6 +2 Hrvatske štikle s uzorkom čipke ili ćilima Brend cipela NinaNina Fashion iza kojeg stoji dizajnerica Nikolina Poropat, od sada u ponudi ima i atraktivne štikle s uzorkom čipke ili ćilima koji je nekada pripadao Osmanskom Carstvu.

Brend cipela NinaNina Fashion iza kojeg stoji dizajnerica Nikolina Poropat, od sada u ponudi ima i atraktivne štikle s uzorkom čipke ili ćilima koji je nekada pripadao Osmanskom carstvu

Moje cipele koje sam do sada radila bile su pravi hit među ženama i muškarcima, no nedostajala mi je cipela koja će ženi dati dodatnu ljepotu. To je štikla. Krase je različiti printevi na koži no prema prvim reakcijama čipka i 'bosanski ćilim' bit će pravi hit, kazala je Nikolina koja je još kao djevojčica sanjala da bude dizajnerica.

Kada mi je život priredio neprilike, ja sam odlučila naći novu priliku. Sivilo koje se katkad nadvije nad nama treba razbiti bojama. Gledala sam u pod i primijetila kako svi imamo crne, sive, smeđe cipele... Kada nešto mijenjamo, trebamo mijenjati iz korijena, a naša su stopala naš korijen i baš sam zato rekla 'idem krenuti od onoga gdje donosimo prve odluke, točnije prve korake', otkriva Nikolina čija je najveća želja da njezine cipele uskoro nađu i svoj put do velikih trgovina. NinaNina Fashion cipele za sada se mogu naručiti preko Instagrama i Facebooka.

Hrvatska je štikla autentični hrvatski proizvod. Sve su cipele napravljene od teleće kože, a printevi na koži rade se posebnim postupkom koji Nikolina nikome ne otkriva budući da se radi o rijetkom i iznimno kvalitetnom postupku rada.

Svi koji NinaNina Fashion prate na društvenim mrežama često imaju priliku i uloviti cipele na popustu. Naime, NinaNina Fashion često svoje pratitelje iznenadi ''modelom mjeseca'' koji se može kupiti po znatno povoljnijoj cijeni.
Hrvatske štikle s uzorkom čipke ili ćilima - 3 Hrvatske štikle s uzorkom čipke ili ćilima Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju