Ukusna kava, čaj ili kuhano vino u čarobnom blagdanskom okruženju, udobnim foteljama i Instagram slike vrijednih kutova, sve se to krije u Hugo's baru.

Galerija Božićna priča u Hugo\'s baru - 5 Božićna priča u Hugo\'s baru - 12 Božićna priča u Hugo\'s baru - 11 +9 Božićna priča u Hugo\'s baru - 10

Ako i netko nije obožavatelj božićnog ugođaja, božićne pjesme koje sviraju cijeli mjesec nesumnjivo će u svakome probuditi radost.

Pred nama su dani druženja i okupljanja s dragim nam osobama. U ovo savršeno blagdansko vrijeme kada skupljamo vrijedne trenutke i uspomene, jednako tako nam je važno da se osjećamo ugodno.

Ukusna kava, čaj ili kuhano vino u čarobnom blagdanskom okruženju, udobnim foteljama i Instagram slike vrijednih kuteva, sve se to krije u Hugo's baru



Ovih dana težimo toplom i veselom ugođaju, a jedno od takvih mjesta upravo je Hugo's bar, koji ove godine priča najljepšu adventsku priču.

Preko dana, u omiljenom je baru naglasak na opuštanju uz kavu, a u večernjim satima, Hugo's garantira najbolje božićne partije u gradu. Bijeg od svakodnevnice na adresi Jarunska 5, obećaje najljepše provedeno vrijeme s prijateljima i obitelji.

Božićna priča u Hugo\'s baru - 6 Božićna priča u Hugo\'s baru - 6 (Foto: Bojan Zibar)

Mirisi kuhanog vina, medenjaka i najljepše okićeni borovi koji pružaju osjećaj kao da ste u pravom božićnom filmu, samo su neke od crtica koje opisuju Hugo's kao savršenu lokaciju za "adventiranje".

Mjesto je to na kojem možete susresti polarne medvjediće, sobove, vjeverice i snjegovića, i priziva na fotografiranje uz magičnu božićnu priču.

Hugo's bar je za ovo najljepše doba godine pripremio najbolje piće, glazbu za plesanje i najzabavniju atmosferu zbog koje nećete pomišljati na odlazak kući. Zastanite i uživajte u blagdanskoj čaroliji i pobrinite se da vam ovaj najljepši dio godine bude ispunjen smijehom, zabavom i uvijek punom čašom.

Pogledajte i hit ovog poznatog zagrebačkog kafića - kako se radi ružičasti džin-tonik?

Božićna priča u Hugo\'s baru - 4 Božićna priča u Hugo\'s baru - 4 (Foto: Bojan Zibar)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju