Mila Kunis prošetala je crvenim tepihom na premijeri animiranog filma "Wonder Park", u kojem je dala glas liku po imenu Greta.

Galerija Mila Kunis u ružičastom topu koji posebno laska manjim grudima - 5 Mila Kunis u ružičastom topu koji posebno laska manjim grudima - 6 Mila Kunis u ružičastom topu koji posebno laska manjim grudima - 2 +3 Mila Kunis na premijeri animiranog filma 'Wonder Park'

Za premijeru održanu u Los Angelesu Mila Kunis odjenula je jednostavnu šik kombinaciju. Crne hlače cigareta kroja dužine do gležnja 35-godišnja glumica kombinirala je uz crne lakirane salonke s visokom tankom potpeticom i topom u nježnoružičastoj boji.

Mila Kunis Mila Kunis: "Dosadne" gležnjače mame koja udobnost voli više od trendova
Slika nije dostupna Sedam razloga zašto je hodanje bez grudnjaka zakon

Top s tankim bretelicama s prednje strane spojen je srebrnim kopčama, a svakako je riječ o modelu koji posebno laska manjim grudima i ispod njega nije potrebno nositi grudnjak. Svoj outfit za premijeru lijepa Mila upotpunila je s decentnim nakitom, srebrnim naušnicama i tankim narukvicama.

Mila Kunis u ružičastom topu koji posebno laska manjim grudima - 7 Mila Kunis u ružičastom topu koji posebno laska manjim grudima (Foto: Guliver/Cover Images)

Animirani film "Wonder Park" govori o veličanstvenom zabavnom parku u kojem oživljava neobuzdana mašta djevojčice June.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju