Victoria i David Beckham trenutačno borave u New Yorku, gdje su za vikend otišli na večeru na Manhattanu, a u ponedjeljak je Victoria fotografirana dok je izlazila iz hotela uputivši se u posjet prijatelju. Kao i uvijek, njezin stajling odisao je jednostavnom šik elegancijom.

Galerija +0 Victoria Beckham voli nositi hlače širih nogavica

Victoria Beckham odlučila se za svilenu košulju krem boje bogato ukrašenu volanom s prednje strane preko koje je nosila bijeli sako klasičnog kroja. Victoria je velika ljubiteljica hlača širih nogavica i trapez-kroja, a trapezice je izabrala i za ovaj outfit. Nosila je plave traperice ispranog i lagano istrošenog izgleda koje su se besprijekorno slagale uz gornji dio kombinacije.

Modna dizajnerica i trendseterica zna da uz trapezice najbolje idu visoke potpetice i platforme pa je i obula smeđe sandale s platformom koje su dodatno izdužile njezinu figuru. A trapez-kroj svakako je najbolji izbor kada želimo da nam noge izgledaju duže i vitkije.

Slika nije dostupna Victoria Beckham: Dvoboj haljina u kojem buduća snaha (ne) pobjeđuje svoju svekrvu

Slika nije dostupna Victoria Beckham: "Neuništive" traperice kakve vole nositi i žene veličina XXL i XXS

Sjajnom outfitu za početak radnog tjedna Victoria je dodala smeđu torbu koju je nosila preko lakta, decentan nakit te velike crne sunčane naočale modernog dizajna.

Želite li i vi svoju garderobu za proljeće i ljeto, kada se trapezice najviše i nose, obnoviti parom dobrih traperica trapez kroja, svakako kliknite na fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći šest sjajnih modela iz trgovina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju