Victoria Beckham predstavila je svoju pret-a-porter kolekciju za proljeće/ljeto 2021. godine, a jedini gosti na reviji bili su članovi njezine obitelji.

Galerija

Uz Victoriju su bili suprug David Beckham te njihova djeca, 18-godišnji Romeo, 15-godišnji Cruz i devetogodišnja Harper.

Moji najdraži (i jedini) gosti ove sezone! Sve vas puno volim, napisala je Victoria uz fotografiju s obitelji koju je objavila na Instagramu. Najstariji sin Brooklyn i njegova zaručnica Nicola Peltz propustili su reviju jer su otišli u New York.

Modna revija održala se u sklopu Londonskog tjedna mode u galeriji Mio te se prenosila digitalnim putem. Za reviju održanu u potpuno drugačijim okolnostima nego inače Victoria Beckham nije se odrekla svog trendi, bezvremenskog i sofisticiranog stila odijevanja. Dizajnerica je, naravno, nosila komade s vlastitim potpisom iz nove kolekcije, svilenu košulju krem boje ukrašenu tankom crnom pussy mašnom i traperice indigo plave boje.

Od 41 kune: 25 modela traperica za žene koje se ne osjećaju dobro u skinny hlačama

I ovoga puta Victoria je nosila traperice trapez-kroja, u kojima se često može vidjeti, visokoga struka koje izdužuju noge i čitavu figuru. Trapez-model svakako pripada onim neuništivim modelima koji odolijevaju trendovima te je popularan još od šezdesetih godina prošlog stoljeća, a vole ga nositi i žene XXL i XXS veličina.

Victoria Beckham predstavila je svoju kolekciju za ljeto 2021. godine - 7
Victoria Beckham nosi traperice trapez kroja iz vlastite kolekcije (Foto: Profimedia)