Uz malo šarenih detalja, pastelnih tonova i jednu klupicu, mala bijela kuhinja pretvara se u najšarmantnije mjesto u domu.

 

Vlasnici jedne kuće u Švedskoj svoju kuhinjicu uredili su u preslatki, vedri prostor koji osvaja na prvi pogled. Bijeloj kuhinji dodani su decentni akcenti u boji, a ugodnom je čine i zidovi u najsvjetlijoj pastelnoj nijansi zelene koja prostoru daje smirujući i vrlo pozitivan ugođaj.

Kod uređenja ove skandinavske kuhinje ključni su bili ljupki detalji poput ukrasnih jastuka u vedrim bojama, a za dodatnu ljupkost tu je i krpena lutka slona koja se smjestila na preslatkoj klupici – detalj koji prostoru daje poseban retro šarm.

Slika nije dostupna Kuhinja kao bombon! Mihaela iz Opatije u svojem je domu uredila najslađih 12 kvadrata

Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 4 Nova boja - i kuhinja kao nova! Jedan potez dovoljan da stari ormarići zablistaju

Posuđe, staklenke i drugi kuhinjski pribor smješteni su na otvorenim policama, a sve izgleda vrlo skladno i lijepo. U uređenje kuhinje savršeno se uklopio i bijeli okrugli stol te drveni stolci u svijetloj nijansi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju