"Vrijeme je ZA mene" naziv je ugodnog druženja koje smo organizirale za naše čitateljice uoči Dana žena i s kojeg su otišle s poklonima s naših partnera pa zavirimo u goodie bag.

Galerija Vrijeme je ZA mene goodie bag - 7 Vrijeme je ZA mene goodie bag - 6 Vrijeme je ZA mene goodie bag - 5 +3 Vrijeme je ZA mene goodie bag - 4

Sinoć je u Amadria Park Hotelu Capital u Zagrebu, na našem druženju uoči Dana žena, bilo suza i smijeha, sve to zbog iskrenih i sasvim osobnih priča koje su s nama podijelili glumica Daria Lorenci Flatz, nutricionistica i trenerica fitnesa Marija Andrijašević, Martina Tuta, poznatija kao Biljkoljupka, specijalistica oftalmologije i optometrije dr. Ajla Pidro, te najpoznatiji odgojitelj - Striček Duško.

Naših najbržih 25 čitateljica i njihove pratnje prisustvovale su u ovom inspirativnom druženju na kojem smo razgovarali o tome zašto je bitno uzeti vrijeme za sebe zašto ne bismo trebali osjećati grižnju savjesti kada ga uzmemo i brinuti jesmo li dovoljne prisutne i dostupne svojoj djeci, jesmo li dovoljna podrška svojem partneru, obitelji i prijateljima, jesmo li dovoljno angažirani na poslu koji nas ponekad i guši.

Uz inspiraciju i poticaj kući su ponijele goodie bag sa sitnicama koje će ih potaknuti i pomoći da u vremenu koje su odvojile za sebe uživaju još više. Topliji dani zovu nas da budemo aktivniji i da se više družimo pa to sad neće biti toliko teško učiniti.

Vrijeme je ZA mene goodie bag - 1 Vrijeme je ZA mene goodie bag - 1 (Foto: Nova Studio)

Proljeće donosi mirise cvijeća u zraku, a naše čitateljice mirisat će još više uz nove Violeta Ultra intense omekšivače s parfemskim mirisima izrađenim u suradnji s francuskim parfemskim kućama. Violeta Ultra intense omekšivači s najboljim parfemom do sada čine da se osjećate zavodljivo kao kad nosite svoj najdraži parfem. Dolaze u dva mirisa Lux i Gold odabranim od francuskih parfumera i zrače profinjenošću i elegancijom. Formulacija je obogaćena mikrokapsulama čije membrane pucaju mehaničkim pokretima, dodirom, oblačenjem i tako oslobađaju jedinstven miris koji traje i do 16 tjedana. 

Svi prisutni u svojoj su vrećici zahvale pronašli Violeta Ultra intense Gold ili Lux omekšivač i nadamo se da će njihovi mirisi biti podsjetnik na ovo naše ugodno druženje, ali i na to da prema sebi češće budu blagi i da se zaštite upravo kao što ovaj omekšivač štiti nas i našu odjeću. 

U razgovoru s našim gostima dotakli smo se toga i kako ojačati svoje mentalno zdravlje kroz vrijeme izdvojeno za ono što nas veseli, a Kérastase nam je osigurao i da ojačamo svoju izvornu snagu kose. U vrećici se našao i njihov prvi tretman prije šamponiranja iz linije Premiere koji uklanja višak kalcija i pomaže obnoviti sve vrste oštećene kose.​

Vrijeme je ZA mene goodie bag - 2 Vrijeme je ZA mene goodie bag - 2 (Foto: Nova Studio)

Ovaj tretman formuliran s koncentracijom čiste limunske kiseline i glicina ima dvostruko djelovanje: uklanja kamenac uzrokovan našom ''tvrdom vodom'' i radi na njenom oporavku iznutra prema van, vraćajući snagu kosi i mijenjajući njezin krut, dosadan izgled.​ Sa svojom prozirnom gel teksturom, ovaj predtretman pomaže popraviti uporna oštećenja, radeći na ponovnom povezivanju prekinutih keratinskih veza i jačanju snage i strukture kose. Uz Kérastase Première Decalcifying Repairing Treatment prije šamponiranja  Kérastase kosa ostaje jača, zdravija i sjajnija, a njezinu njegu možete upotpuniti i s ostallim proizvodima iz Première Decalcifying Repairing linije, s kojom su se naše čitateljice mogle upoznati na ovom druženju, kao što su primjerice šampon, regenerator i maska. 

Kada se dotjeramo odmah se i osjećamo bolje,a to zna i Martina Kriste iz MAKRIS-a, malog hrvatskog  obiteljskog brenda visokokvalitetne prirodne kozmetike za njegu ženske kože kojeg je osnovala prije osam godina, tada u svojim 20-ima.

Kao farmaceut i kroz svakodnevni doticaj sa ženama, Martina je osluškivala njihove probleme i tako je nastala ideja za MAKRIS. Na svom poduzetničkom putu, odlučila je spojiti ljubav prema znanosti, prirodi i njezi kože.

Vrijeme je ZA mene goodie bag - 6 Vrijeme je ZA mene goodie bag - 6 (Foto: Nova Studio)

MAKRIS je poseban po tome što svojim proizvodima dokazano poboljšava zdravlje i izgled kože, koristeći najkvalitetnija biljna ulja i ekstrakte. Također, osmišljavanjem i razvojem dekorativne prirodne kozmetike, podižu običajene standarde šminke jer koriste visoko pročišćene pigmente i njegujuće prirodne voskove. Makrisova šminka ne sadrži plastične čestice, niti slične potencijalno toksične sastojke koji bi štetili ljudima i prirodi.

“Žene koje koriste naše proizvode sasvim sigurno dobivaju originalne i provjerene recepture, bogate prirodnim antioksidansima, koje podržavaju zdravlje njihove kože. Također, naučila sam da žene žele biti njegovane, bezbrižne i dotjerane uz vrlo jednostavne poteze višenamjenskih proizvoda iz naše linije prirodne šminke, poput naših obožavanih multi-stick višenamjenskih balzama u boji", kaže Martina Kriste, vlasnica Makrisa.

"Predivno je kada žene aktivno sudjeluju u društvu. Jako se radujem svim ženama koje nisu zakopale svoje talente nego su ih na vrlo domišljat način krenule ostvarivati u poslu. Vjerujem da dolazi vrijeme u kojem ćemo sve više biti svjesne da možemo raditi i na ‘ženski’ način. Tu prvenstveno mislim kroz njegovanje nama prirođenih osobina, poput nježnosti, podrške, brižnosti i osluškivanja vlastite intuicije, te stvarajući okruženje gdje se žena može ponašati kao dama i pri tome voditi odgovoran posao ‘kao muškarac’”, kaže Martina koja je u vrećicu za svaku posjetiteljicu spremili multi-stick različitih nijansi ili njihovu regenerativnu okoloočnu kremu.

Vrijeme je ZA mene goodie bag - 7 Vrijeme je ZA mene goodie bag - 7 (Foto: Nova Studio)

Nadamo se da će naše čitateljice s jednakom radošću kao što su ponijele svoj goodie bag kući, nositi i iskustvo koje su dobile na druženju ''Vrijeme je ZA mene'' i da zaista neće zaboraviti ugrabiti pokoji trenutak za sebe. 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerima Violeta, Kérastase i Makris po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju