Udruga Kamensko, koju su osnovale nekadašnje radnice propale istoimene tvornice, među onima je koji su odlučili proizvoditi zaštitne maske za lice, koje su vrlo tražena roba zbog koronavirusa.

Galerija

Na svom profilu na Facebooku objavile su kako su u svoju ponudu uvrstile perive zaštitne maske za lice.

Tvrde i da se radi o kvalitetnoj izradi, a sve zainteresirane obavijestili su da će se maske od četvrtka moći kupiti u njihovim prostorijama na zagrebačkoj adresi Rudolfa Bićanića 4.

U ovo vrijeme kad smo svi zajedno zabrinuti zbog opće situacije, u kojoj se traži zaštitna maska više, želimo najprije izraziti svoju blizinu i solidarnost sa svima, a naročito s osjetljivim skupinama i s malim hrvatskim čovjekom.

Iz vlastitoga iskustva možemo reći da zajedno možemo prebroditi svaku krizu. Stoga dajemo mali doprinos: od sada možete kod nas nabaviti kvalitetne perive zaštitne maske, u našoj Udruzi na adresi Rudolfa Bićanića 4, radnim danom od 8 do 16 sati, objavila je Udruga na Facebooku uz napomenu da za sada u ponudi imaju četiri modela, odnosno uzorka.

Radnice Udruge Kamensko proizvode zaštitne maske - 4
Radnice Udruge Kamensko proizvode zaštitne maske - 4 (Foto: Otvorena Kamensko/Facebook)

Budimo hrabri i pomozimo jedni drugima u ovoj teškoj situaciji!, poručile su radnice.

Kada je u pitanju cijena, ona iznosi 20 kuna plus PDV, odnosno 25 kuna plus PDV za šareni model. Maska je izrađena od stopostotnog pamuka, a iz Udruge su poručili da će građanima slabijeg imovinskog stanja rado pokloniti masku.