Mila Kunis i Ashton Kutcher odlučili su prodati svoju vilu u Los Angelesu, a početna je cijena 13.995 milijuna dolara. Riječ je o prvoj kući koju su Mila i Ashton kupili zajedno i otada je bila glavni dom holivudskog para. Smještena u brežuljcima iznad Beverly Hillsa, kuća se nalazi u četvrti poznatoj kao Beverly Hills Post Office.

 

Bajna vila nalazi se unutar zatvorene stambene zajednice Hidden Valley. Mila Kunis i Ashton Kutcher posjed veličine 683 četvorna metra kupili su 2014. godine za 10.215 milijuna dolara. Kuća na tri kata uređena u stilu bezvremenske klasike ima pet spavaćih soba te pet i pol kupaonica.

U prizemlju se nalaze dnevna soba s kaminom i ručno izrađenim letvicama, glavna blagovaonica i ogromna bijela kuhinja uređena s vintage i modernim uređajima, a ima i šank za doručak s ugrađenim banketom. Na tom katu nalazi se i obiteljska spavaća soba.

Na katu su četiri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i ormarima. Na nižoj razini smještena je spavaća soba za goste/osoblje, vinska soba s kontroliranom temperaturom u kojoj ima prostora za stotine boca te teretana i sauna.

Sandra Bullock prodaje svoje dvije kuće na obali - 6 Maštamo o jackpotu: Zavirite u kuću Sandre Bullock s pogledom na pješčanu plažu

Kuća ima i vrt koji se prostire na nešto više od pola hektara, s valjanim travnjacima i vrbama, uz kamenu terasu s vanjskom kuhinjom i šankom. U popločanom dijelu dvorišta nalazi se bazen u stilu lagune koji je djelomično zasjenjen visokom živicom, a opremljen je grotlom i spa dijelom.

Kuća koju su Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas kupili u New Yorku - 5 Čak 10 kupaonica: Razgledajte vilu Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa

Susjedi su im Adele, Jennifer Lawrence, Katy Perry, Nicole Kidman i Keith Urban te Cameron Diaz i Benji Madden.

Razgledajte vilu u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 1 Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 5 Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 9 +6 Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 4

Mila i Asthon trenutačno se nalaze u svojoj drugoj kući u kalifornijskom gradu Carpinteriji, smještenoj tik do oceana i vrijednoj deset milijuna dolara, gdje provode karantenu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju