Dok se gledamo u ogledalo i mirimo s činjenicom da idealna koža u našem slučaju nikada neće postati stvarnost, postoji krema koja nam može vratiti zdravi sjaj i mekoću

Na izgled naše kože utječu mnogi faktori od starenja, prehrane, raspoloženja, načina života do cjelokupnog zdravlja organizma. Ponekad nam se čini da je idealna koža u našem životu samo puki san, pogotovo ljetnih mjeseci kada se naša koža više masti i znoji te je podložna raznim oštećenjima uslijed izlaganja suncu. Razni klimatski uvjeti, ali i svakodnevni stres našu također našu kožu čine umornom i neprivlačnom. Dok se gledamo u ogledalo i mirimo s činjenicom da idealna koža u našem slučaju nikada neće postati stvarnost, postoji krema koja nam može vratiti zdravi sjaj i mekoću.

Vichy smatra da kakva god bila vaša koža, osjetljiva, presuha, masna ili s nepravilnostima, koja god bila Vaša dob ili stil života, vaša koža može dostići svoj ideal. Stoga su pronašli način kako uz pomoć njege preoblikovati kvalitetu kože.

Vichy Idéalia proizvodi prilagođavaju se vašem užurbanom tempu života i nude nekoliko načina kako tijekom dana koži u svakom trenutku ponuditi što joj je potrebno. Ističu vaš unutarnji sjaj i ljepotu bilo da ste se vrtjeli cijelu noć u krevetu i želite uljepšati ten prije jutarnjeg sastanka ili ste na suncu i želite je hidratizirati i zaštititi od štetnih sunčevih zraka.

Od nedavno se Vichy Idéalia obitelji pridružila i nova članica – gel krema idealna za masnu do mješovitu kožu, a Vi ćete dobiti priliku isprobati je ako odigrate ovaj kviz znanja i brzine.

Čak 50 najbržih čitateljica sa svim točnim odgovorima uvjerit će se da idealna koža više nije san te uz pomoć Idéalia gel kreme uživati u cjelodnevnom zdravom sjaju, mekoći, zaglađenim borama i ujednačenom tenu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju