Nismo se ni okrenuli, a do Božića je ostalo tek dva tjedna. Malo ljepote u svakodnevicu donijela nam je i ova prelijepa kuća uređena u duhu Božića s akcentom na "najbožićniju" boju - crvenu.

Galerija Crveni Božić Crveni Božić Crveni Božić +2 Crveni Božić

Crvena i zelena boja smatraju se simbolima Božića te su najpopularnije u božićnom ukrašavanju. Zelena je podsjetnik da zima neće trajati vječno, dok crvena predstavlja Isusovu krv jer se on žrtvovao za ljude i umro na križu. Kršćanima je tako crvena jednostavan, a opet poseban podsjetnik na ono što je njihov spasitelj učinio za njih. Crveni Božić Detalji su dovoljni da podignu cijelu prostoriju (Foto: Living4media)

A puno crvene boje vlada u ovoj čarobno lijepoj kući, uređenoj u božićnom duhu. Bijeli i drveni namještaj bili su savršena podloga za mnoštvo raznoraznih crvenih dekoracija koje su ovaj dom pretvorile u veselu božićnu idilu uređenu s puno mašte. Crvena dominira prostorom, ali nikako nije pretjerana jer je upravo crvena boja jedan od simbola Božića.

Najljepši mi je...

glasova:

Svaki detalj u ovoj predivnoj kući plijeni pažnju i sve je uređeno s puno stila, baš kako zamišljamo savršenu kulisu za neki božićni film. Ne bismo se žalili da ovdje provedemo cijelu zimu, uz toplu čokoladu i kuhano vino i, naravno, keksiće i kolačiće.

Crveni božićni ukrasi za jelku i dom Crveni ukrasi za bor Zara Home, 8,99 eura H&M Home, 9,99 eura +2 Sinsay, 2,49 eura

Crveni Božić Crveni Božić (Foto: Living4media)

Koji je vama najljepši? Pet najpoželjnijih stilova kićenja božićnog drvca Pet stilova kićenja božićnog drvca - 6 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 2 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 4 +2 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 3

Mama petero djece u Zagvozdu je uredila svoju raskošnu kuću punu fantastične energije i duše Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 21 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 19 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 5 +25 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju