Nismo se ni okrenuli, a do Božića je ostalo malo više od mjesec dana. Proletjela je još jedna godina, a iako ni 2022. nije bila laka, ne želimo je pamtiti samo po lošim i ružnim stvarima. Malo ljepote u svakodnevicu donijela nam je i ova prelijepa kuća uređena u duhu Božića s akcentom na "najbožićniju" boju - crvenu.

Galerija Kuća u kojoj živi crveni Božić - 3 Kuća u kojoj živi crveni Božić - 12 Kuća u kojoj živi crveni Božić - 7 +9 Kuća u kojoj živi crveni Božić

Crvena i zelena boja smatraju se simbolima Božića te su najpopularnije u božićnom ukrašavanju. Zelena je podsjetnik da zima neće trajati vječno, dok crvena predstavlja Isusovu krv jer se on žrtvovao za ljude i umro na križu. Kršćanima je tako crvena jednostavan, a opet poseban podsjetnik na ono što je njihov spasitelj učinio za njih.

Kuća u kojoj živi crveni Božić - 5 Gola grana ukrašena lampicama savršeno se uklopila u 'crveni Božić' (Foto: Living4media)

A puno crvene boje vlada u ovoj čarobno lijepoj kući uređenoj u božićnom duhu. Bijeli i drveni namještaj bili su savršena "podloga" za mnoštvo raznoraznih crvenih dekoracija koje su ovaj dom pretvorile u veselu božićnu idilu uređenu s puno mašte. Crvena dominira prostorom, ali nikako nije pretjerana jer je upravo crvena boja jedan od simbola Božića.

Božićni ugođaj: Gola grana ukrašena lampicama može biti tako lijepi ukras doma Gola grana ukrašena lampicama - 7 Gola grana ukrašena lampicama - 5 Gola grana ukrašena lampicama - 3 +4 Gola grana ukrašena lampicama - 2

Slika nije dostupna Kako lijepo: 20 ideja za blagdansko dekoriranje prozora

Svaki detalj u ovoj predivnoj kući plijeni pažnju i sve je uređeno s puno stila, baš kako zamišljamo savršenu kulisu za neki božićni film. Ne bismo se žalili da ovdje provedemo cijelu zimu, uz toplu čokoladu i kuhano vino, i naravno, keksiće i kolačiće.

Kuća u kojoj živi crveni Božić - 6 Crveni detalji pretvorili su ovu kuću u pravu božićnu idilu (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju