Pri blagdanskom dekoriranju doma naglasak je većinom na dnevnom boravku, u kojem se obitelj okuplja, primaju se gosti, a boravak je i prostorija u kojoj se nalazi glavni božićni ukras doma - božićna jelka. No, i kuhinja itekako zaslužuje da se uljepša blagdanskim ruhom, a to možete postići i s malo truda.

Božić ne možemo zamisliti bez crvene boje i svjetlucavosti, a upravo će se ta klasika divno uklopiti u božićno uređenje kuhinje. Pokoji vjenčić obješen na elemente ili na prozor, malo zimzelenog granja i još pokoja prigodna dekoracija po želji i kuhinja će postati malo božićno carstvo u kojem ćete obožavati provoditi vrijeme.

Stolce možete ukrasiti jastučićima s božićnim dekorom, a još kada za blagdanski objed dekorirate i stol, osmijeh vam neće silaziti s lica. Jer dokazano je da nas blagdansko ukrašavanje doma čini sretnijima, pa zašto ovoga Božića ne biste ukrasili svaku prostoriju u domu – tako će sreća biti još veća!

Slika nije dostupna Deset najslađih bijelih kuhinja kojima ni malo kvadrata nije mana

U fotogaleriji na početku teksta pronađite ideje kako i kuhinju urediti u božićnom duhu i tako u dom unijeti još malo blagdanske čarolije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju