Plava boja uvijek nas asocira na nebo i more te je najčešće korištena boja. Zašto je ne biste unijeli i u svoju kuhinju?

Galerija Ideje za uređenje kuhinje u plavoj boji - 5 Ideje za uređenje kuhinje u plavoj boji - 9 Ideje za uređenje kuhinje u plavoj boji - 10 +6 Ideje za uređenje kuhinje u plavoj boji  

Plava boja djeluje umirujuće i opuštajuće i na um i na tijelo, a često je povezana s dubinom i stabilnosti. Simbolizira povjerenje, odanost, iskrenost, mudrost, samopouzdanje i raj.

Plava boja uvijek nas asocira na nebo i more te je najčešće korištena boja. Zašto je ne biste unijeli i u svoju kuhinju?

Tamnoplava boja predstavlja znanje, moć i integritet zbog čega se često koristi kao korporativna boja. Svijetloplava je pak povezana sa zdravljem, ozdravljenjem, mirom, razumijevanjem i mekoćom.

Slika nije dostupna Deset fotografija koje pokazuju da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja

Klupica u kuhinji izgleda vrlo šarmantno i retro - 7 12 dokaza da klupica u kuhinji daje domu poseban šarm i toplinu

Kod uređenja doma plava boja može izgledati vrlo neutralno, pogotovo ako izaberete plavu sa sivim podtonovima. Upravo zato odličan je izbor za uređenje kuhinje, a svakako je poželjna i zbog toga jer asocira na nebo i more.

Ideje za uređenje vlastite kuhinje u plavoj boji pronađite u fotogaleriji.

Ideje za uređenje kuhinje u plavoj boji - 7 Ideje za uređenje kuhinje u plavoj boji (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju