Kada su preuređivali više od 30 godina staru kupaonicu svoga stana u Makarskoj, Anamarija Udovičić Pavlinović i njezin suprug Dario iz Zagreba morali su odustati od ideje walk-in tuša te su stavili tuš s uzdignutim kadicom.

Galerija Tuš kabine s kadicom kao inspiracija za uređenje kupaonice - 10 Tuš kabine s kadicom kao inspiracija za uređenje kupaonice - 6 Tuš kabine s kadicom kao inspiracija za uređenje kupaonice - 3 +7 Tuš kabine s uzdignutom kadicom kao inspiracija za uređenje kupaonice

Zbog postojeće vertikale i pada instalacije su morale proći iznad betonske ploče. Štemanje nam je bilo previše riskantno zbog ne baš sjajne gradnje (kako to općenito biva u starim stanovima). Moglo je biti velike štete u stanu ispod nas, pa jednostavno nismo htjeli riskirati, objasnila je Anamarija Udovičić Pavlinović odluku da u preuređenu kupaonicu umjesto walk-in tuša stave klasičnu tuš kabinu.

Tuš kabine s kadicom kao inspiracija za uređenje kupaonice - 4 Ako ne želite ili ne možete imati walk-in tuš, ovakva tuš kabina bit će izvrsno rješenje (Foto: Living4media)

I ispalo je fenomenalno iako su od prvotne želje i ideje morali odustati. Tuš kabina s kadicom savršeno se uklopila u elegantno i moderno uređenu kupaonicu koja nas je inspirirala da potražimo i druge lijepo uređene kupaonice s klasičnim tušem.

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 3 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 6 +7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 4

Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 1 Petra iz Varaždina preuredila je svoju kupaonicu od tri kvadrata u koju je stao i walk-in tuš

Walk-in tuševi izuzetno su popularni u uređenju interijera, a zbog toga što su u ravnini s podom prostor vizualno čine većim te su vrlo funkcionalni i lako se uklope i u najmanju kupaonicu. No, ako iz nekog razloga u kupaonicu ne možete staviti walk-in tuš ili vam se jednostavno više sviđa neko drugo rješenje, klasična tuš kabina s uzdignutom kadicom uvijek je dobar izbor.

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje kupaonice s povišenim tušem koji može izgledati i bolje od walk-in tuša.

Tuš kabine s kadicom kao inspiracija za uređenje kupaonice - 9 Tuš kabina s uzdignutom kadicom uvijek je dobro rješenje kod uređenja kupaonice (Foto: Living4media)

Tuš kabine s kadicom kao inspiracija za uređenje kupaonice - 11 Pronađite ideju za uređenje kupaonice s tuš kabinom s uzdignutom kadicom (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju